KVÍZ: Zavzpomínejte s námi na seriál z fotbalového prostředí Okresní přebor

KVÍZ: Zavzpomínejte s námi na seriál z fotbalového prostředí Okresní přebor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Okresní přebor v letošním roce oslavil již 13 let od své premiéry. Lidé si jej oblíbili natolik, že je pravidelně reprízován. Jak moc dobře jej znáte? Pamatujete si skutečně všechno? Zjistíte to v našem kvízu.

Bez Jirky Luňáka by seriál neměl smysl

Venkovský život je tématem sám o sobě. A co teprve potom, když se ke všemu přidá ještě fotbalové mužstvo? SK Houslice je nepříliš úspěšný fotbalový tým, předvádějí se v něm ale samé herecké hvězdy. Kapitánem mužstva je Ondřej Vetchý. Ten si zahrál postavu Jirky Luňáka, jenž již neodmyslitelně patří mezi nejúspěšnější postavy celého seriálu. Svou fotbalovou houževnatostí a prostoduchostí baví každého diváka.

Prušinovský a Kolečko jsou sázkou na komediální jistotu

Nezapomenutelným byl ale také Luděk Sobota. Předseda Slavoje Houslice Václav Orla je bývalým brankářem. Za dobu své tamější kariéry si vysloužil nejednu pochvalu a dodnes je znám jako brankář, který chytal doslova jako Bůh. Protože už je ale Václav starší, po několika letech ve funkci, a také kvůli lásce k Toničce Hnátkové, opouští místo správce. To za něj přebírá Ludvík Hovorka. Vtipných momentů je v seriálu opravdu spousta. Milují jej ti, kdo ho vidí poprvé, i ti, kdo jej již znají nazpaměť.

Prušinovský s Kolečkem jsou podepsáni nejenom pod Okresním přeborem, jehož první díly byly vysílány v roce 2010. Dalším jejich úspěšným seriálem je například kultovní Most!.

 

Zdroje článku: