KVÍZ: Na lovu – Staňte se na chvíli soutěžícím a zdolejte otázky Ondřeje Sokola

KVÍZ: Na lovu – Staňte se na chvíli soutěžícím a zdolejte otázky Ondřeje Sokola
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Sokol baví diváky každý všední podvečer coby moderátor pořadu Na lovu. Každý díl doprovází posměšnými narážkami na adresu lovců, které pro něj vymýšlí scenárista Dominik Landsman a které jsou neodmyslitelnou součástí show. S lovci se ale ve skutečnosti mají rádi a respektují se.

Nabízí se řada dobrých důvodů k účasti v televizních soutěžích Na lovu a Superlov. Jedním z nich je bezesporu Ondřej Sokol. Šarmantní a vtipný moderátor dodává šmrnc oběma pořadům, podporu všem soutěžícím a pořádné kapky pětici lovců. Z těch si od začátku až do konce s gustem utahuje, aby rozesmál nervózní soutěžící i diváky u obrazovek – a daří se mu to na výbornou.

Ondřej Sokol dále moderoval např. populární hudební show Tvoje tvář má známý hlas, včetně silvestrovských speciálů, nebo soutěž Český slavík. Není ale samozřejmě pouze moderátorem, nýbrž také výtečným hercem a zkušeným režisérem.

Režíroval např. pořady Tele Tele, Mr. GS, několik dílů Ordinace v růžové zahradě, komediální seriál Nádraží nebo film Krásno – v některých z těchto projektů si i zahrál. Dále účinkoval v seriálech Obchoďák, Rédl či Devadesátky a ve filmech Dvojníci, Nejlepší přítel, O vánoční hvězdě, Krakonošovo tajemství, Buď chlap! atd. Zřejmě největší oblibu si získal účinkováním v zábavném pořadu Partička.

Zkuste se v našem kvízu vžít do role soutěžícího či lovce a zjistěte, zda byste se dokázali poprat s otázkami Ondřeje Sokola. Nevymýšlí je sám, ale musí se hodně činit, aby je zvládal vyslovovat správně a pohotově.

Doufáme, že vás náš kvíz nejen pobavil, ale také obohatil o nové postřehy. Pokud se vám podařilo zodpovědět všechny otázky správně, možná byste měli zvážit přímou účast v soutěži Na lovu a setkat se s Ondřejem Sokolem osobně.

Zdroje článku: