Kvíz: Na lovu – Není snadné najít nové lovce. Možná se mezi ně hodíte právě vy

Kvíz: Na lovu – Není snadné najít nové lovce. Možná se mezi ně hodíte právě vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po prázdninové pauze vstupuje vědomostní soutěž Na lovu do už třetí sezóny, aby nás pobavila vtipnými hláškami Ondřeje Sokola a uvedla v úžas díky neuvěřitelným znalostem pětice lovců. Každý všední podvečer na TV Nova mají diváci možnost sledovat, jak tým soutěžících bojuje o lákavou výhru.

Od pondělí 21. srpna se fanoušci oblíbené show Na lovu mohou radovat z premiérových dílů, v nichž se opět utkají kurážní soutěžící s některým z pěti obávaných lovců. Tvůrci pořadu celoročně pátrají nejen po slibných soutěžících, ale také po nových uchazečích, kteří by mohli rozšířit řady lovců.

„Upřímně přeji hodně štěstí v hledání dalšího lovce. Myslím, že to vůbec není jednoduché. Když se člověk podívá do světa, tak těch lidí, kteří mohou dělat tuto specifickou roli, je hrozně málo. I v Americe si půjčovali lovce z Anglie. Myslím, že my jsme měli na lovce velké štěstí, tak uvidíme, jak se to povede. Mně by se líbilo, kdyby to byl nějakej hrozně mladej génius, který by je drtil na otázkách, co oni nevědí. Myslím různé popkulturní fenomény,“ řekl pro pořad TV Nova populární moderátor Ondřej Sokol, jenž je bezpochyby jedním z důvodů, proč Na lovu tolik milujeme.

Šanci stát se dalším z lovců ale máte i vy, stačí se jen přihlásit na stránkách TV Nova a vyplnit potřebný formulář. Pokud si zatím na takový krok netroufáte, zkuste třeba náš kvíz, ve kterém najdete otázky, s nimiž si nevěděli rady ani samotní lovci.

Zodpověděli jste všechno správně a nenechali se na ničem nachytat? Možná je to znamení, že byste tu přihlášku na pozici nového lovce opravdu měli podat. Pokud se vyskytla chybička nebo dvě, nebuďte smutní. Vždyť i současní lovci občas chybují.

 

Zdroje článku: