Fotokvíz: Teď máte šanci předvést, zda se vyznáte v českých seriálech a poznáte ten správný jen podle fotky

Fotokvíz: Teď máte šanci předvést, zda se vyznáte v českých seriálech a poznáte ten správný jen podle fotky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
České seriály, staré i ty novější, patří k oblíbeným stálicím našich televizních obrazovek. Některé z nich máme tak rádi, že si je můžeme pouštět stále dokola. Pokud to platí i ve vašem případě, pak by pro vás neměl být problém určit konkrétní seriály podle fotek.

V posledních letech má český divák vskutku pestré možnosti výběru, pokud jde o tuzemské seriály. Na první pohled se zdá, že mezi nimi převažuje kriminální žánr, ale najdou se i zajímavé historické seriály, zábavné komedie či nervy drásající dramata a thrillery. Nechybí ani rodinné seriály, příběhy ze sportovního nebo lékařského prostředí, ba ani působivě zpracované životopisy. Ať už dáváte přednost čemukoli, z bohaté nabídky si jistě lehce vyberete to, co bude nejvíce vyhovovat vašim představám.

Otázkou ale je, jak ty naše hezké české seriály doopravdy znáte. Myslíte, že byste je dokázali snadno určit podle pouhé fotografie, náhodně zachycující určitou scénu? K tomu je zapotřebí nejen perfektní znalost děje, ale i dobrý postřeh a bystré oko. Dokažte nám, že to všechno máte a zvládnete bez problému zdolat náš kvíz. Možná se dozvíte něco nového, a ještě si přitom odpočinete od všedních starostí.

Doufáme, že jste se u našeho fotokvízu o českých seriálech pobavili a snad i poučili. Pokud ano, můžete si vyzkoušet některé další a neméně zábavné fotokvízy.

Zdroj článku:
  • Autorský text