Fotokvíz: Určete správně oblíbené české filmy jen podle fotky. 10 z 10 nezvládne skoro nikdo

Fotokvíz: Určete správně oblíbené české filmy jen podle fotky. 10 z 10 nezvládne skoro nikdo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro pozorné diváky se zálibou v českých a československých filmech všech žánrů bude následující fotokvíz procházkou růžovým sadem. Ať už ho ale zvládnete s přehledem nebo se dopustíte nějaké té chybičky, věříme, že se při něm dobře pobavíte a odreagujete.

Odložte na chvilku tu nudnou práci a připomeňte si s námi některé z oblíbených českých a československých filmů. Máme tady pro vás fotokvíz, v němž se pokusíte přiřadit vybrané fotografie ke správným komediím, dramatům, krimi filmům nebo historickým, romantickým a rodinným filmům. Zkrátka, připravili jsme si takovou všehochuť, což platí jak pro žánrový výběr, tak pro období, ze kterého filmy pocházejí. Najdete zde legendární kousky ze čtyřicátých, šedesátých, sedmdesátých i osmdesátých let, ale nechybí ani novější podívaná z jednadvacátého století.

Z toho samozřejmě vyplývá, že musíte mít všeobecný přehled, co se týká naší filmové tvorby. Nestačí mít nakoukané jen komedie nebo dramata, ale ideálně všechno, co se jen zhlédnout dá. Navíc budete potřebovat i bystré oko a postřeh, aby vám neunikla žádná drobnost, která může být často u podobných fotokvízů rozhodující. Užijte si to a dokažte, že patříte mezi skutečné znalce naší kinematografie.

Líbil se vám tento filmový fotokvíz? Budeme rádi, když si uděláte čas na další naše zábavné kvízy, které prověří mj. vaše znalosti populárních českých a československých seriálů nebo třeba pohádek.

Zdroj článku:
  • Autorský text