KVÍZ: Otestujte si své znalosti o oblíbeném filmu Báječná léta pod psa

KVÍZ: Otestujte si své znalosti o oblíbeném filmu Báječná léta pod psa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film Báječná léta pod psa byl natočen podle stejnojmenné předlohy Michala Viewegha a rychle se dostal na přední příčky žebříčku oblíbených českých filmů. Otestujte si v následujícím kvízu své znalosti o tomto filmu.

Báječná léta pod psa je velmi oblíbeným filmem z roku 1997, který hravým a veselým způsobem vypráví o nelehké době. Dá nám nahlédnout do osudu jedné rodiny, která se potýká nejen s nástrahami období komunismu, ale také s běžnými problémy dospívání a partnerských vztahů. Jedná se sice o téma vážné a mnohdy nepříjemné, ale autor si s jeho zpracováním skvěle poradil a vytvořil dílo, které Vám vykouzlí úsměv na tváři. Pokud jste milovníky nadsázky, ironie a jemného sarkasmu, zajisté je pro Vás tento film to pravé. Není mnoho Čechů, kteří by toto skvělé dílo nevidělo.

Myslíte si, že jste opravdovým fanouškem tohoto filmu? Neváhejte a otestujte si své znalosti. Vyznáte se v jednotlivých postavách a ději? Pro opravdové milovníky filmu Báječná léta pro psa budou tyto otázky hračka. Patříte mezi ně, nebo zapracoval čas a při kvízu se pořádně zapotíte? Na tuto otázku Vám odpoví následujících deset otázek.

Kvíz máte za sebou. Byl pro Vás hračkou, nebo jste se museli u některých otázek pořádně zamyslet?

Nejste se svým výsledkem příliš spokojení? Nezoufejte. Pusťte si toto skvělé dílo ještě jednou a nechte na sebe působit jeho hravé kouzlo. Poté můžete vyzkoušet náš kvíz ještě jednou. Tentokrát už dopadnete zajisté mnohem lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text