Kristýna Hrušínská z Ulice zveřejnila fotky s bříškem

Kristýna Hrušínská z Ulice zveřejnila fotky s bříškem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci Ulice se baví svéráznou postavou Vandy, která má stále čím překvapit. Naivní a vypočítavá Vanda alias Kristýna Hrušínská si získala fanoušky pro skvěle zahranou roli. Brzy se s ní však budeme muset rozloučit! Proč? Stačí nahlédnout do hereččina profilu na Instagramu! 

Kristýnu Hrušínskou můžeme vídat na obrazovkách TV Nova už nějaký ten pátek. Tato krásná mladá herečka, dcera známého herce Jana Hrušínského a herečky Miluše Šplechtové, se nyní pravidelně objevuje v oblíbeném seriálu Ulice.

Pro mnoho diváků je Kristýna novou tváří obrazovek. Tato mladá herečka má za sebou zatím menší role v několika filmech a seriálech. K herectví si totiž došla postupem času, na rozdíl od jejích hereckých rodičů.

Seriál Ulice však Kristýnu rozhodně proslavil a ukázalo se, že je tato herečka velice talentovaná, jistě po svých nadaných hereckých rodičích. Dokonce Kristýnu alias Vandu můžeme v Ulici vídat po boku své skutečné matky a zároveň i té seriálové. 

Možná jste netušili, že tato herečka žije s manželem Matějem Balcarem, úspěšným režisérem, scenáristou a producentem. Spolu mají už pětiletého syna Vojtíka. Věděli jste, že je herečka znovu těhotná a brzy se dočká dalšího potomka?

Na jejím instagramu můžeme sledovat téměř celý její průběh těhotenství. Této krásné herečce těhotenství vyloženě sluší! Sami se můžete přesvědčit na jejím Instagramu! Možná budete překvapeni, jak herečka na svých fotkách odhaluje svou krásu. Kristýna si dokonce plně užívala letních dní i s bříškem. Rozhodně se nestydí ukázat svou odhalenou postavu ani v těhotenství. Nicméně fanoušci musí souhlasit, že jí to skutečně sluší a má krásnou postavu i s bříškem! 

I přes neoblíbenou postavu v Ulici je Kristýna skutečně sympatická, což dokazují i její usměvavé fotky na Instagramu. S jejím manželem a malým Vojtíkem jim to velice sluší a působí jako idylická rodinka, která si užívá života na maximum. Se svým manželem nedávno oslavila šest let a příspěvkem se pochlubila i na svém profilu. Tomuto páru to velice sluší a vypadají skutečně šťastně.

Všimnout si můžete i fotek s její sestrou Barborou, která velmi oplývá ženskou krásou, ale bohužel si k herectví nenašla cestu. Kristýna sice není zvyklá psát u svých příspěvků nějaké dlouhé popisky, zato její fotky mluví za vše. Evidentně si chce užívat života a cestování, dokud to jde, než se opět stane matkou na plný úvazek. Bohužel se s touto zábavnou herečkou musíme zas na chvíli rozloučit a připravit se, že ji nějakou dobu zase na obrazovkách nebudeme vídat. 

Zdroje článku: