Jessica Alba aneb jak šel čas s touto vždy okouzlující herečkou

Jessica Alba aneb jak šel čas s touto vždy okouzlující herečkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jessica Alba si zahrála několik známějších rolí, avšak ve světě celebrit je známá hlavně proto, že je mnoha muži považována za tu nejkrásnější a nejvíce sexy herečku všech dob. Alba však zdaleka není jen herečkou, je také matkou tří dětí, aktivistkou a zakladatelkou společnosti The Honest Company.

Herečka již od útlého věku

Jessica Alba se začala o herectví zajímat již v mladém věku, dokonce již v jedenácti letech vyhrála hereckou soutěž v Beverly Hills. Výhrou byl bezplatný kurz herectví, který vzala velmi vážně. Díky tomu již za devět měsíců podepsala smlouvu s agenturou. Její první role byla ve filmu Všechno je dovoleno! z roku 1994. Nejvíce se však prosadila, když již režisér James Cameron obsadil do role v seriálu Černý anděl, za což získala nominaci na Zlatý glóbus. Díky tomu, že byla schopná točit 80 hodin týdně, byla tato její píle odměněna dobrou pověstí mezi režiséry a herci, se kterými během let pracovala.

Spokojený rodinný život

Jessica je vdaná za Cashe Warrena a společně se třemi dětmi tvoří šťastnou rodinu. Alba prohlásila, že když poznala svého manžela a založili rodinu, všechno se změnilo. Poznali se v roce 2014 při natáčení filmu, od té doby začala vznikat velká láska. Alba byla mnohdy tázána, jak se jí daří vyvážit kariéru společně s mateřstvím, většinou však odpovídala pouze tím, že mužů se na takovouto otázku nikdo neptá. Na rozdíl od mnoha žen však Jessicu první dítě v kariéře ještě posunulo, jelikož bez jeho narození by jen stěží vznikla její společnost The Honest Company, která se zaměřuje na produkty bezpečné pro dítě, matku i životní prostředí.

Osobitý styl

Kromě toho, že Jessica Alba vyniká svou snahou a ambicemi ve světě filmu i obchodu, je navíc díky svému vytříbenému stylu považována také za módní ikonu. Ačkoliv dokáže být konvenčně neodolatelná, zároveň se nebojí vyrazit ven jen v džínách a tričku. Jestliže se s ní setkáte na červeném koberci, s velkou pravděpodobností bude ta nejvíce okouzlující žena v okolí. Ovšem zároveň pro své volné dny preferuje raději pohodlné a praktické oblečení. V jejím stylu je jednoduše kouzlo.

Jessica Alba se sice neproslavila zrovna velkými rolemi, avšak i přesto je ve světě slavných velmi populární. Má na svém kontě mnoho úspěchů – a do toho se věnuje své rodině.