Jak vypadala Columbova žena? Tento oblíbený seriál se natáčel neuvěřitelných 32 let

Jak vypadala Columbova žena? Tento oblíbený seriál se natáčel neuvěřitelných 32 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený detektivní seriál Columbo se natáčel více než 30 let. Za tu dobu se odvážný poručík z oddělení vražd Columbo mnohokrát zmínil o své ženě. Jak vlastně vypadala?

Tohoto pána si s nikým jiným rozhodně nespletete – typický pokrčený baloňák, automobil Peugeot 403 cabrio a neustálé pokuřování laciných doutníků. Znáte někoho dalšího, kdo dal svému psovi jméno Pes (Dog)? Tento všetečný polda, který pracuje na losangeleském oddělení vražd, má velmi osobitý styl vyšetřování – na základě nepatrných důkazů a mnohaletých zkušeností odhalí správného pachatele, aby jej později svými naprosto neodbytnými otázkami zmátl a donutil udělat osudovou chybu. A pachatel je odhalen!

Měl jen jedno oko

Možná jste si také všimli, že se poručík vyznačoval i tím, že měl stále zamyšlený a někdy tak trochu nepřítomný pohled. Je to tím, že jeho herecký představitel měl pouze jedno oko! Peter Falk přišel o své pravé oko už ve svých třech letech, kdy prodělal rakovinu.

Jak vypadala jeho žena?

Víte, jak vypadala manželka slavného policisty? To se bohužel nikdy nedozvíme. Tvůrci ji po celou dobu natáčení nechali v utajení. Jeden z celovečerních dílů seriálu s názvem Odpočívejte v pokoji, paní Columbová, všechny naděje téměř ukončil. Díl, kdy na losangeleském fingovaném hřbitově doprovází poručík svou ženu na její poslední cestě, navíc ukazuje, že vrah je mezi pozůstalými. 

Možná ale nevíte, že v šesti dílech seriálu se objevila skutečná manželka Petera Falka, Shera Danese.

Herec Peter Falk získal za své role policejního vyšetřovatele několik prestižních televizních cen Emmy, v roce 1973 za seriál obdržel také Zlatý glóbus. Kdo ví, zda si i během přebírání cen od někoho půjčil tužku, jak to měl ve zvyku ve své slavné seriálové roli.