Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.

Klasický sitcom jak jej známe

„Pěkně chytré“ je nejnovější komediální série od Netflixu, kterou je možné vidět na streamovací službě od 8. října. Seriál byl napsán autory Jack Dolgen a Doug Mand. Oba patřili nějaký čas k týmu muzikálně komediálního seriálu „Šílená bejvalka“ a samozřejmě i k produkčnímu týmu sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“, odkud pravděpodobně sebrali i producentku a režisérku Pamelu Frymanovou. Společně teď mají Dolgen, Mand a Frymanová svou první vlastní sérii pro Netflix.

Jak trailer jasně ukazuje, „Pěkně chytré“ se nesnaží být revolucí pro tento žánr seriálu. Byt, ve kterém se drtivá většina seriálu odehrává, připomíná klasickou kulisu situační komedie, jakou jí například najdeme ve „Dva a půl chlapa“, „Dva z Queensu“ a další.

Podobnosti s HIMYM

Stejně jako u „Jak jsem poznal vaši matku“ se nový seriál zaměřuje na pětičlennou kliku, každý s vlastními problémky a starostmi: knihomolka Chelsea (Emily Osmentová) je deprimovaná, protože byla opuštěna svým přítelem. Proto se přestěhuje ke své sestře Claire (Olivia Macklinová) žijící v Los Angeles. Claire a Chelsea jsou jako den a noc, zatímco Chelsea nejraději tráví život doma s dobrou knihou, je Claire neustále venku a baví se.

Claire však nežije sama, a má tři spolubydlící: osobní trenér Grant (Gregg Sulkin), jehož hlavním koníčkem jsou vlastní svaly, léčitelka Solana (Cinthya Carmonaová), jež je plná esoterickými myšlenkami a influencer Jayden (Michael Hsu Rosen), který je prostě nejtypičtější influencer, jakého byste si mohli představit.

 

Zdroj: