Jak dopadl premiérový díl reality show Like House

Jak dopadl premiérový díl reality show Like House
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedm populárních českých tvůrců obsahu na sociální sítě se účastní nové show, prostřednictvím které budeme moci každý všední den sledovat jejich soužití v jedné vile.

Od 19. dubna budeme po dobu tří měsíců každý všední den od 17:15 vídat na stanici TV Prima reality show influencerů. Jedná se zejména o YouTubery a hvězdy ze sítě TikTok, která v posledních měsících způsobila boom. Jsou jimi Marek Valášek, známý pod přezdívkou Datel, Adam Kajumi, Jan Svěcený alias Jenis a Tomáš Běhounek. Pány doplní trojice dam tvořená Ladou Horovou, Marií Roseckou a Barborou Stříteskou. Veškeré dění a zákulisí natáčení již nyní sdílí na svých sociálních sítích. 

VIla Like House se nachází nedaleko Berouna a účastníci se tam nastěhovali týden před premiérou prvního dílu. V něm jsme se dozvěděli, že celá tříměsíční výzva bude mít svého vítěze. O něm rozhodnou sami diváci. Po odvysílání každého dílu, tedy každý den, bude mít divák k dispozici dva lajky a jeden dislajk. Tímto prostřednictvím můžete podpořit své dva favority, udělit lajk jednomu člověku v jednom dni není možné. Stejně tak můžete dislajkem někomu skóre snížit. Hlasování probíhá skrze mobilní aplikaci OuKee, která je již nyní dostupná v Google Play a App Store. Cena pro vítěze show činí půl milionu korun. 

Náplní programu soutěžících ve vile budou soutěže a různé výzvy, zároveň budou bojovat o přízeň diváků a pro ozvláštnění se dostaví také další hosté z influencerské sféry. S možností angažmá byla oslovena také dcera bývaléého premiéra Stanislava Grosse Denisa Grossová, kvůli časové vytíženosti ale nabídku odmítla. Zúčastnit se původně měla také Barbora Chvojková, která ale krátce před natáčením odstoupila a TV Prima se rozhodla ji nenahrazovat. 

V prvním díle jsme se seznámili se všemi účastníky a sotva se stihli zabydlet, čekal je první problém. Ve vile, která jinak nabízí tři ložnice, dvě koupelny, posilovnu, bazén, vířivku a saunu, byla k dispozici pouze jediná postel. Účastníci navíc několikrát denně navštěvují takzvanou zpovědnici, kde nerušeně mohou sdělit své pocity na kamery.