Filmy, které šly do kin v průběhu koronavirové pandemie. Které byly nejvýdělečnější

Filmy, které šly do kin v průběhu koronavirové pandemie. Které byly nejvýdělečnější
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I v průběhu pandemie šly do kin některé filmy v Česku. Diváky pandemie však neodradila – a některé snímky mají parádní ohlas u diváků i skvělé tržby. Které to jsou?

Tržby v Česku

V České republice za poslední týdny jednoznačně vedou Bábovky. Delší dobu se drží na 1. místě jak návštěvností, tak i s tržbami. Na druhém místě se nejčastěji objevuje Šarlatán spolu s filmem Smečka a pohádkou Princezna zakletá v čase. Na dalších místech se pak objevuje několik dalších snímků.

  • Děda, postrach rodiny,
  • Pro balík prachů,
  • Chlast,
  • Krajina ve stínu.

Bábovky v čele s Ondřejem Vetchým

Jeden herec ale film neudělá, a tak se ve snímku objevují další známé tváře včetně Jany Plodkové, Lenky Vlasákové, Marka Taclíka, Báry Polákové a dalších. Film je úspěšný u českých diváků zejména z toho důvodu, že jde o pohodovou komedii, kterou lidé především v této chvíli potřebují pro odreagování.

Šarlatán

Tento česko-irsko-polský film je důkazem toho, že spolupráce se někdy vyplatí. Z českých herců jistě poznáte Ivana Trojana, Josefa Trojana, Martina Myšičku, Miroslava Hanuše a další. Šarlatán je léčitelem, nemá žádné odborné vzdělání. Má ale dokonalé nadání na léčení lidí, kde i lékařská ruka je příliš krátká. Film je inspirován skutečným příběhem léčitele Jana Mikoláška.

Smečka

Film Tomáše Polenského zaujme netradičními herci, kteří si však tímto snímkem jistě získají svoji popularitu. Jde o drama ze sportovního prostředí, kde někteří hráči hokeje bojují se šikanou v týmu, a to i přesto, že mají perfektní zázemí.

Princezna zakletá v čase

V této pohádce se objevují nadějní čeští herci v podání Marka Lambory nebo Elišky Křenkové, ale také velmi známé tváře jako je Martin Dejdar, Roman Zach a další. Pohádkou vás provede zakletá princezna Ellena, která musí zachránit království před kletbou, která ji uvěznila v čase. Takto se probouzí princezna vždy do svých 20. narozenin. Jak to celé dopadne? Podívejte se.