Dva seriáloví krasavci o sobě dávají vědět. Jeden se dostal na trh nezadaných, druhý si spokojeně přede ve vztahu s kuchařkou

Dva seriáloví krasavci o sobě dávají vědět. Jeden se dostal na trh nezadaných, druhý si spokojeně přede ve vztahu s kuchařkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon Bilina (28) patří k obletovaným hercům, a to především kvůli roli Haďáka ze seriálu ZOO. Ale až do začátku prázdnin neměly fanynky u herce šanci. Ten se chlubil dlouholetým vztahem s herečkou Hanou Drozdovou, se kterou přišel do Prahy a žil s ní v jednom bytě.

Drozdová je o tři roky starší a pár se údajně nemohl shodnout na dítěti. Haně už začaly tikat hodně hlasitě biologické hodiny, ale Šimon údajně nechtěl o dítěti ani slyšet. Sice to vypadalo, že pár se dlouhodobě vznášel na obláčku zamilovanosti, jenže už začátkem prázdnin se hrdličky rozletěly na různé strany. Šimon jezdil s kamerou po českých rekreačních zařízeních a jeho bývalá přítelkyně si postupně začala zvykat na život bez partnera. Hana Drozdová nechtěla rozchod rozebírat, ale nepůsobila dojmem, že by jí fešák ze ZOO moc chyběl. Právě si pořídila byt a zabydluje se.

Hana Drozdová
Hana Drozdová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Drozdová se divákům představí v novém seriálu Eliška a Damián a od podzimu je už tradičně vytížená v divadle.

Adam Vacula (35) v současné době prožívá největší herecký úspěch díky výpravnému seriálu Zlatá labuť. A zatímco je jeho milostný život v seriálu v chaosu, v soukromí už možná v dálce vyzvání svatební zvony.

Na Adama Vaculu už kvůli snímkům na sociálních sítích v únoru prasklo, že randí s Veronikou, známou jako Besky. Veronika sice není herečka, ale díky vítězství v soutěži MasterChef se stala poměrně známou.

Pár chvíli zapíral, ale asi jim došlo, že se nemohou schovávat věčně, a tak svou lásku přiznali světu. Od té doby spolu už prožili romantickou dovolenou v Itálii na Azurovém pobřeží, kde se jim moc líbilo. Pár spolu tráví hodně času a spojuje je i vášeň pro dobré jídlo. To dokáže Besky vytvořit ve skvělé kvalitě a Adam si pochvaluje, jak doma u vaření rád převzal zodpovědnou funkci ochutnávače.

Adam však vytušil, že soužití s výbornou kuchařkou bude představovat jedno velké riziko, a tak rovnou vymyslel sportovní aktivity, při kterých spolu mohou trávit čas a zároveň se udržovat v kondici.

Prohání se spolu po golfovém hřišti, hrají tenis a biliárd.

Zatímco Adam už je v plném nasazení na natáčení, Besky chystá vydání kuchařky.

Adam sice na všetečnou otázku ohledně prstýnků moderátorce neodpověděl, ale naznačil, že mají cvičné prstýnky, a hlavně si chtějí užívat společnost toho druhého.

Zdroj článku:
  • Autorský text