Drbárna ze ZOO: Eduard žije? Podivné textovky vyděsily nejvíce Alici

Drbárna ze ZOO: Eduard žije? Podivné textovky vyděsily nejvíce Alici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nebylo by to poprvé, co se pohřbená postava vrací zpět do děje. V seriálech je to dokonce hodně oblíbený žert a tvůrci předkládají divákům často velice krkolomné příběhy, kdy se po dlouhé době vrací některá pohřbená postava. Nejčastěji má ještě ztrátu paměti.

S Eduardem je to trochu jinak. Podivné textovky dostala Sid, babička, Alice a lidé ve sklárnách, kteří vlastní služební telefony. Sid se radí s Adamem, co s tím. Je jí jasné, že poté, co Břéťu opakovaně nutila hledat mrtvolu v ZOO, už jí moc nevěří.

Z minulé epizody

Zdroj: FTV Prima

Jak Sid zjistila, babička to bere stejně jako ona. Je to nechutný žert. Obě si to myslely i po tom, co se ozval vyděrač a požádal o milion korun, aby prozradil, kde Eduard je. Jenže Alice měla na věc jiný názor a krmila v sobě naději, že by přece jen její manžel mohl být živý.

Proto se v noci plížila ke trezoru, aby milion za informaci zaplatila. Naštěstí Sidonie je už zpět ve formě a na snachu si počkala. Nachytala ji přímo v kanceláři a dost důrazně jí vysvětlila, že nebyla blázen, když svého mrtvého syna identifikovala. Eduard je prostě mrtvý!

Nakonec i Alice pochopila, že neuvažovala moc logicky a spíš si její podvědomí pohrávalo s myšlenkou, že by ještě svého manžela viděla.

Sid se s babičkou dohodnou, že vypátrají, kdo si z nich dělá hloupou srandu i bez policie. Dohodnou tak předání peněz v baru.

Břéťa už ztrácí naději

Břéťa se rozhodl k velkému životnímu kroku a koupil zásnubní prsten. Elišku má opravdu rád, na kluky si už zvykl, a tak se rozhodl z Elišky udělat „počestnou ženu“.
Jenže najít chvíli, kdy bude mít čas a klid, aby se mohl vyjádřit, nebylo úplně snadné. Jednou musela jít Eliška pomáhat zachraňovat žirafu, jindy zase řešit něco jiného. Břéťa se nakonec rozhodl, že si zajdou večer do baru, kde je snad už nikdo rušit nebude.

To ještě netušil, že ve stejný čas a na stejném místě bude mít schůzku i Sid a tajemný muž, který slibuje podat informace o jejím otci. Břéťa ji sice od takové akce odrazoval, že na smluvenou schůzku určitě nepřijde ten vyděrač, ale Sid si nedala říct. Když potom v baru zkusila prozvonit neznámé číslo, ze kterého jí muž volal a psal, bylo hned jasné, komu v baru zazvonil telefon. Sid hned začala křičet a Břéťa musel opět žádost o ruku odložit, protože skočil po vyděračském darebákovi, ve kterém poznal zkušeného kriminálníka.

Trpělivá Eliška, která čekala, než se jí přítel vrátí ze stanice, se nakonec přece jen žádosti o ruku dočkala.

Zdroje článku: