Drbárna ze ZOO: Otrava z jídla a alergie na parfém. Tak si Sid vysvětlovala své nevolnosti, než zjistila, že má zpoždění

Drbárna ze ZOO: Otrava z jídla a alergie na parfém. Tak si Sid vysvětlovala své nevolnosti, než zjistila, že má zpoždění
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid i hadi už jsou zase zpět u Adama, ale pohodu doma zrovna nemají. Sid své nevolnosti přičítá kuřeti z kantýny. Doma však zůstat nechce. Věří, že se jí nakonec udělá lépe, ale toho se nedočká. Dobře jí udělá až bylinkový čaj odpoledne v baru.

Lubor je trošku naivní. Plány pro výběrové řízení na městskou zeleň si nechal v kanceláři, a tak měl Albert dost času si vše prostudovat. On sám má sice už od otce potřebnou firmu, jenže mu chybí peníze, protože podmínkou účasti v řízení je technické vybavení, a to Albert nemá. Jen to základní, co by potřeboval, stojí čtyři miliony.

Nabízel spoluúčast Kamilovi, ale ten ho odmítl, a tak plány, že by mohl Kamil od otce získat patřičné finanční prostředky, už padly. Albertovi zůstala jediná možnost – poprosit otce. Ten se sice moc netvářil, ale nakonec už byl svolný opět synáčkovi vyhovět. Jenže není to Polák, kdo je v rodině ten bohatý. Albertova matka už má rozmazleného synka dost a definitivně ho od rodičovské peněženky odstřihla. Nechce totiž, aby z něj byl takový člověk, jakým je její manžel. Věří, že když pozná, jakou mají peníze cenu, prospěje mu to.

Pár hodin před uzávěrkou řízení tak Albertovi chybí peníze a Lubor nemá nikoho, kdo by mu byl ochotný dělat jednatele a projekt úspěšně odprezentovat. A konečně dvěma darebákům došlo, že když spojí síly, dostanou starostu ze hry. A společný nepřítel, který je několikrát jen využil, je pro oba silnou motivací.

Karel se vytrvale snaží odcizení s Marií alespoň trochu zmírnit, ale ona je chladná a neústupná. Když Karlovi na rovinu řekne, že to už nikdy lepší nebude, Karel mizí z domu. Teprve postupně bude zaměstnané Marii docházet, že přece jen to doma o samotě není dobré. Nikdo jí neudělá snídani, nenakoupí, neuvaří večeři a nezeptá se, jak se měla v práci. Nikdo také Vojtovi nepomůže se synem. Běla s ní rozhodně soucit nemá a trochu se jí vysmívá. Přece jí to říkala. A Karlova trpělivost není nekonečná.

Sid doufala, že je nevolnost pryč, jenže když ucítila Eliščin parfém, znovu se jí zvedl žaludek. Eliška se musela smát. Podobně to měla, když byla těhotná. To ale Sid s naprostou jistotou zavrhla. Jenže doma se podívala do kalendáře a zjistila, že tuto možnost nakonec úplně vyloučit nemůže.

Rozhodne se proto zavolat Viky. Přece nemůže být těhotná! Jak se to mohlo stát? To Viky hodně pobavilo, ale kamarádku začala uklidňovat, že těhotenství není nic špatného a že to zvládne. A má přece Adama. Sid se ale na dítě necítí. Napadne ji udělat si těhotenský test?

Zdroje článku: