Drbárna ze ZOO: Kromě Sofie a Bena se za dveřmi objevil i usměvavý Petr

Drbárna ze ZOO: Kromě Sofie a Bena se za dveřmi objevil i usměvavý Petr
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky s Filipem si konečně ujasnili situaci s Itálií a jsou oba spokojení, že zůstávají doma. Jejich obyčejné životy se jim líbí. Jen Jeřábková řádí, že si kvůli jejich odjezdu pořídila dědka, aby nebyla sama, a teď neví, jestli si ho má nechat! Aby to nakonec nebyl nějaký podvodník.

Charlie se shání po Dominice. Ilonka má hned jasno a posílá ho zkontrolovat hotovost, kterou má doma. A je to přesně tak, jak si myslela. Část dolarů je pryč. I přesto však Charlie pochybuje, že by zrzka odletěla do ciziny. Něco se mu na jejím zmizení nelíbí.

A zrzavá princezna byla vysvobozená...

Tušení ho nezklamalo. Dominičin poskok přišel s novinkou, že Dominiku vězní Kamil ve sklepě a další jeho poskok jí podal nějaké drogy, aby spala. Jenže asi neodhadl množství a s Dominikou je zle. Poskok se nabídl, že v noci zrzku přivede, ale chtěl se zeptat, zda se o ni Charlie postará.

Policie asi ve městě nefunguje, protože ani únos by podle Břéti nestačil na to, aby skončil Kamil za mřížemi. Prý sklep není Kamila a nijak by mu nedokázali, že je to jeho práce.

Dominika opravdu skončí u Charlieho a ten k ní volá doktora. Zrzka se nakonec vzpamatuje, ale nemá tušení, co se s ní dělo. Ani ona tak nemůže proti nevlastnímu bratrovi svědčit.

Milada drásá nervy Adamovi

Adam má v práci o zábavu postaráno. Bob a jeho manželka se dohodli, že si vymění své povinnosti, a zatímco Bob zůstal doma a pečuje o děti a o domácnost, Milada si užívá pěknou šikanu od Adama a žádá ho, aby ji vyhodil a tím její trápení ukončil. Jenže tak lehké to mít nebude. Adam ji pěkně dusí, aby se manželovi přiznala sama, že na jeho práci nestačí. Jenže to by Milada raději vypustila duši, než by něco takového přiznala.

Jana a Márty
Jana a Márty | Zdroj: FTV Prima

Situace kolem Mártyho už snad spěje ke konci. Sid už svou „pomoc“ všem podvedeným ženám chtěla vzdát, jenže se objevila zoufalá dcera Jany, poslední poblázněné ženy, kterou Márty okouzlil a úspěšně rozhazuje všechny její peníze. Dokonce vrací staré dluhy. Dcera prosí Sid a Jůlii o pomoc.

Jenže s Janou není žádná řeč a ani Alice u ní neuspěje. Márty jí namluvil, že se mu tak chce pomstít za to, že ji opustil.

Nakonec na poslední chvíli zasáhne Adamův kamarád a udělá z Mártyho ženáče. Rychlý svatební obřad se tak nemůže uskutečnit, protože ženich už je ženatý. Márty slibuje, že vše hned vyřeší a svatba bude, jenže to bude mít trochu složitější.

Objeví se vojenská policie a Adam se Sid se dozvídají, že Márty neodešel z ministerstva dobrovolně, ale byl vyhozený kvůli finančním machinacím. Vyšetřování probíhalo na svobodě. Jenže díky známému se spojil starý případ s přepadením Alice a Márty tak skončil za mřížemi. Jenže je otázkou, jak dlouho tam zůstane. Jana je však odhodlaná na svého rytíře počkat. Přece se milují.

Zdroje článku: