Drbárna ze ZOO: Izabela se konečně zbavuje manžela a Ed dostává životní lekci

Drbárna ze ZOO: Izabela se konečně zbavuje manžela a Ed dostává životní lekci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mít tak starostlivou a naivní matku, jakou je Alice, je snem každého teenagera. Ed se ani nemusel snažit a už mu na účtu přistálo 100 tisíc, které tentokrát Ivana nutně potřebuje. S jídlem roste chuť. Naivní matka, která po smrti manžela doslova na synovi lpí, zřejmě vůbec nepřemýšlí.

Alice by byla pro vyděrače snadnou kořistí

Co kdyby to za pár dní bylo 200 tisíc? Zase by je zaplatila, aby byl její syn a jeho nová přítelkyně v bezpečí? Nakonec už i Sid napadlo, že by neměla tak snadno rozhazovat rodinné jmění a konečně uznala, že už je to divné a možná Ivana opravdu nebude úplně ideální děvče pro jejího bratra. To ji muselo stát hodně sil, aby uznala, že Márty by mohl mít alespoň v něčem pravdu.

Situace se vyřešila nakonec hodně rychle a nečekaně snadno. Když Ed napochodoval do ZOO, peníze si nechal u Sid. Ta začala plánovat, jak přijít celé věci s vydíráním Ivany na kloub. Neobešlo se to bez pomoci ruky zákona. Břéťa tak alespoň zdárně ukončil pátrání po lidech, kteří v ZOO distribuovali drogy, a navíc se Ivana a její kumpán bude před soudem zpovídat ze zločinného spiknutí. Ed konečně pochopil, že naletěl. V rámci chvilky sebemrskačství zavolal mámě a babičce a přiznal, jak byl naivní. Byl u toho Raul a pronášel moudra o životě.

Charlie se konečně předvedl, že umí být užitečný

Rodrigo stále prudí a Izabela už to nevydržela a svěřila se Charliemu. A dobře udělala. Ilonka se vydala Rodriga sledovat a Charlie začal zjišťovat, co je zač. Nakonec oba dospěli ke stejnému poznání. Rodrigo má bohatou snoubenku, takže rozvod potřebuje ještě víc než Izabela. Navíc je jeho slečna hodně žárlivá a majetnická. Stačilo, aby se Charlie převlékl za advokáta a trochu si s ohnivým Španělem promluvil. Jeho snoubenka by asi těžce nesla, že ji zamlčel takovou drobnost, jako je manželka. Rodrigo podepsal rozvodové papíry a vzal nohy na ramena.

Charlie
Charlie | Zdroj: FTV Prima

Dominika se trošku zlobí na Kamila

Všemocná Dominika stále čeká na stanovisko ze životního prostředí a potřebuje, aby útulek vypadal tak, jako by byl v normálním provozu. Starosta nesmí zavětřit, že Dominika pohnula s výkupem pozemků. Mohl by jí posudek zablokovat a dělat nepříjemnosti.

Jenže poslala Kamila, aby nafotil pár psů, aby mohly aktualizovat webovky útulku, protože Katka už se jim nevěnuje a balí. Dokonce už má i místa pro své svěřence. Naivní Kamil jí řekl o posudku, a tak pochopila, že musí co nevidět místo opustit a zařídit, aby se to ke starostovi dostalo. Příležitost na nový začátek jí spadla k nohám naprosto nečekaně. Šla se rozloučit za Anežkou a Petrou, které jí pomáhaly, protože si našla místo mimo město. Když se zmínila, že odchází vlastně nedobrovolně, Anežčin bývalý manžel zavětřil. On má přece prázdný zvěřinec! A mohl by dostávat nájem.

Katka byla téměř tak nadšená jako on. Dominika už tak nejásala, když zjistila, že je útulek prázdný. A Kamil tak dostal za úkol sehnat psy a předstírat, že je útulek v pořádku. Asi ho dohnala karma.

Zdroje článku: