Drbárna ze ZOO: Haďák a Sid o dítěti mluvili, ale potom to vyprchalo. Přitom Šimon Bilina je s mimčem k sežrání

Drbárna ze ZOO: Haďák a Sid o dítěti mluvili, ale potom to vyprchalo. Přitom Šimon Bilina je s mimčem k sežrání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když má fešák v ruce malé dítě, rozněžní to všechny slečny a paní široko daleko. V seriálu ZOO se však asi nedočkáme, protože se toto téma někam vytratilo. Přitom když Sid znejistěla, o dítěti uvažovali. Potom, co zjistila, že jde o planý poplach, se o potomkovi, na kterého se už začínali těšit, mluvit přestalo.

Znovu se téma vrátilo, když měl Adam opět jedno ze svých období nočních vizí, ale to ho spíše od početí dítěte odradilo. Od té doby ani zmínka. Zatímco dvojčata si snad ještě užijeme s bříšky a možná i s potomky, Sid, která má přítele mnohem déle, zřejmě tvůrci mateřství nedopřejí.

Šimon Bilina se rozkošným miminkem pochlubil na sociálních sítích, kde opečovával dítě z rodiny a malého tvorečka nazval božstvím.

V létě proběhla tiskem informace, že se mladý umělec rozešel se svou velkou láskou Hanou Drozdovou, takže na vlastního potomka si asi ještě počká. Ve 28 letech zatím nikam spěchat nemusí. Jako otec bude určitě velice citlivý, protože, jak se zdá, je hodně duševně založený a šamanské rituály si nevyzkoušel jen jako Adam v seriálu ZOO, ale i ve svém reálném životě se rád vydává touto cestou sebepoznání.

Adam a Sid
Adam a Sid | Zdroj: FTV Prima

Je až s podivem, že tak duchovně založený člověk, který vidí i v můře, která se mu objeví v autě, znamení, hraje v tak komerčním projektu jako je seriál ZOO. Pokud si přehrajete na jedné dostupné platformě pár jeho rozhovorů, objevíte úplně jiného Haďáka, tajemného, hodně komplikovaného a často až nesrozumitelného člověka, se kterým se určitě nebudete nudit. A z jeho smíchu půjdete do kolen.

V jednom rozhovoru došlo i na jídlo. Šimon probral své vegetariánské období a také návrat ke konzumaci masa. Jedním dechem ale dodává, že věří, že jednou dospěje lidstvo k vědomí, že se zvířata nebudou zabíjet tak drastickým způsobem na jatkách, ale umírní se spotřeba masa tak, aby si lidé brali maso přímo od sedláků, kteří mají ke zvířatům vztah a dopřejí jim spokojený život i důstojnou smrt.

A jak to má Haďák se zvířaty?

Hadi se na natáčení vozí i do pražských ateliéru a hlavní zásadou při kontaktu je zůstat klidný. Pracoval i s krajtou královskou, která měřila ke třem metrům a byla hodně rozrušená. Naučil se, jak ji uklidnit, přestože to bylo trochu nebezpečné. V zoo domluvil i velbloudům, kteří trucovali a kameramanovi ukazovali jen zadky.

Natáčení v safari parku si moc pochvaloval, protože je to unikátní příležitost, jak se dostat k mnoha zvířatům hodně blízko.

A něco z jeho moudra

Já věřím, že všechno vychází z lásky. A co je láska? Je to síla jít navzdory strachu. Strach nikdy neeliminuješ, ten tu bude vždycky, ale musíš se naučit s ním tancovat,

uvedl Šimon.

Zdroje článku: