Drbárna ze ZOO: Charlie se po mejdanu probudí vedle zrzky, Katka to však není

Drbárna ze ZOO: Charlie se po mejdanu probudí vedle zrzky, Katka to však není
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charlie se nějak zapomněl a když se vzbudil, zjistil, že si z minulého večera nic nepamatuje. Než přišel z koupelny, Dominika byla pryč, a tak zůstal v nejistotě, co vlastně v noci vyváděl. Ilonka se sice s nočním hostem nepotkala, ale bylo jí jasné, že se v bytě slavilo.

Charlie sice tvrdil, že za ním přijeli kamarádi, ale když o chvíli později Tereza vytáhla prsten, který byl pod gaučem, Ilonka hned poznala, komu patří. Před děvčaty ale Charlieho zachránila a řekla, že viděla prsten u Katky a vzala ho k sobě. Když potom Katka našla v koupelně rtěnku, kterou tam Dominika záměrně nechala, zachraňovala situaci podruhé a před Katkou tvrdila, že je to rtěnka Terezy. Potom už si s Charliem promluvila bez vytáček. Vychytralá Dominika si jednoduše pojistila, aby Charlie nečmuchal v jejích aktivitách. Katka ji tak nadále považuje za dobrou kamarádku.

Z minulé epizody

Zdroj: FTV Prima

Eliška zažije šok

Anežka přišla se svatebním katalogem, ale Eliška její nadšení pro svatební přípravy nesdílí. Břéťa je z toho trochu zaskočený a má pocit, že si své „ano“ rozmyslela. Teprve další den Elišku přistihne s katalogem v ruce a zjistí pravdu.

Eliška se mu svěřuje, že všechna ta svatební krása, co je v katalogu, je vlastně jejím snem. První svatbu měla obyčejnou a konečně by se chtěla jednou cítit jako princezna. Jenže s její postavou má strach, že by se jí spíš všichni smáli. Břéťa ji však ujišťuje, že je pro něj krásná a na svatbě vůbec nemusí šetřit, protože jí rád pomůže sen splnit.

Ale to bylo moc jednoduché, kdyby se konečně nějaký pár dočkal šťastného konce. Eliščin problém se objevil večer v baru. Její bývalá láska Robert Kajnar si najednou vzpomněl, že Elišku miluje. A hned se s ní o tu novinku neváhal podělit.

Elišku teď čeká životní rozhodnutí. Kvůli Robertovi zažila tolik bolesti a zklamání a najednou stojí před ní a vyznává se ze svých citů. A co očekává? Že celou tu dobu Eliška trpělivě čekala, že si snad jednou vzpomene, jak to spolu měli? Vždyť mu to tolikrát říkala a on upřednostnil lži své bývalé manželky.  A když mu manželství už podruhé začalo skřípat, vzpomněl si na Elišku.

Fanda bere hodiny normálního chování od nové uklízečky

Fanda a Petra
Fanda a Petra | Zdroj: FTV Prima

Petra má zatím neodtajněnou minulost, ve které hraje František Kolman nějakou roli. Teď se zkušená žena smilovala a rozhodla se, že Fandovi trochu pomůže najít způsob, jak by mohl zkrotit své směšné chování a začít se chovat tak, aby konečně ulovil nějakou hezkou a mladou ženu. Fanda to začal brát vážně, ale problém je, že si jako objekt své touhy vyhlédl Kristýnu.

Zdroje článku: