Drbárna ze ZOO: Márty má pletky s Alicí a tutlá to před Sid. Ta za ním pořád slídí

Drbárna ze ZOO: Márty má pletky s Alicí a tutlá to před Sid. Ta za ním pořád slídí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid už je sledováním Mártyho úplně posedlá. Nejen, že jí to říká Adam, ale už i Eliška, která vidí, že kvůli neustálému zjišťování, co Márty dělá, začíná být nespolehlivá i v práci, a to by mohlo někdy skončit malérem.

Márty často telefonuje a když narazí na Sid, hned hovor přeruší. Tím ještě přilévá olej do ohně. A co teprve až jednou Sid přijde na to, že tajemné hovory nemají nic společného s plánováním vražd, ale že si Albertův nástupce rozumí s její matkou! Vypadá to, že se ho hned tak nezbaví.

Sid nedokáže zapomenout na to, co viděla

Zdroj: FTV Prima

Dominika i nadále všechny okouzluje a jen Charlie a Marek jsou stále více nedůvěřiví. Katka si pochvaluje, jak má teď útulek bez starostí, když má takového sponzora, jako je Dominika. Marně jí Charlie domlouvá, že by se neměla spoléhat na jednoho člověka. 

Podobné je to i s dvojčaty. Dominika přišla s velkou objednávkou na bonbóny, kvůli které holky odřekly menší zakázku pro stálého zákazníka. Marek namítá, že v podnikání mají přece přednost stálí zákazníci, ale holky se mu jen vysmějí, že je moc opatrný.

Dokonce i Viky, která odmítá jakoukoliv spolupráci, která by jejímu podnikání pomohla, najednou jásá nad nabídkou muže, kterého za ní poslala Dominika. Když za ní přišel Kamil a varoval ji, že Dominika to rozhodně nedělá s dobrými úmysly, Viky se mu vysmála.

Do smíchu jí však nebylo, když předávala malého Petříka Danuši, která ho brala do Prahy na setkání s Petrem. Viky najednou získala pocit, že by měl Petřík udržovat s otcem vztah.

Zlobivé děti v ZOO

V ZOO se rozmáhá móda neukázněných návštěvníků a nikdo si neví rady, co s tím dělat. Začalo to dvěma mladíky, kteří při průjezdu safari opustili vůz a šli si natáčet zvířata. Nahrávku zveřejnili a vyzvali ostatní, aby je napodobili. V ZOO teď reálně hrozí, že se dříve či později zraní nějaký návštěvník nebo zvíře. Žádné z navržených opatření se nezdá být dost dobré. Navíc, jak se všichni shodují, čím více budou podobné aktivity zakazovat, tím to bude pro neukázněné návštěvníky větší výzva. A zřejmě ani nepomůže navýšit ostrahu.

Márty i v ZOO boduje. Na rozdíl od ošetřovatele Richarda si všiml, že jeden lev hodně zhubl. Dokázal přesvědčit Anežku, aby ho důkladně prohlédla. Té se do uspávání moc nechtělo, ale nakonec souhlasila. A když zjistila, že za vším je bolavý zub ve lví tlamě, byla ráda, že si Márty nezvyklého chování u lva všiml. Z podobné banality by mohlo být za pár dní mnohem vážnější onemocnění. Richard to pěkně schytal, že se o své svěřence špatně stará.

Zdroj článku: