Dnes v Ulici: Gábina už zase překračuje hranice svých možností a Milena chce věřit tomu, že její nová kabelka je správnou investicí do podniku

Dnes v Ulici: Gábina už zase překračuje hranice svých možností a Milena chce věřit tomu, že její nová kabelka je správnou investicí do podniku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Naučit se říct ne v ten pravý okamžik, to nejde úplně každému. Nejde to dokonce ani těm, které si svoje slůvko NE mohou natrénovat na svých životních situacích, které se opakují. A možná i proto Gábina zase slibuje něco, na co nemá kapacitu. Tahá Dášu z časového presu a vrhá do něj samu sebe.

Kauza Hynek a Dáša ještě otřese celou Ulicí 

Diváci, kteří měli radost z návratu Hynka Urbana na televizní obrazovky, možná ani netušili, jaké peklo se svou seriálovou manželkou Dášou v Ulici rozpoutají. Také jste nabyli ten pocit, že se Hynek vrátil hlavně kvůli Šimonovi, který zaměstnává své seriálové rodiče, pedagogy a policisty? Tak to jste na omylu. Samozřejmě, že se Hynek vrátil i kvůli Šimonovi. Bez něj by Šimonovy průšvihy ani řešit nešly. A když už tam je, vymysleli pro něj scénáristé další dějovou linku. Tentokrát se bude prát manželské prádlo. A u valchy nebude stát nikdo jiný než Gábina Pumrová. Ta aby si do Hynka při nejlepší příležitosti znovu nekopla. Vždyť podle ní opakuje tu samou chybu, kvůli které mu ona zahla. Nevěřil v její schopnosti a chtěl ji mít jen v domácnosti. Nedodával jí sebevědomí a nevěřil, že to někam dotáhne. Na první místo dával jen a jen sebe. To proto je jí Dáši líto pokaždé, když je v úzkých.

Dáša si prosazuje svůj auditorský kurz a je jí vlastně jedno, kdo jí bude hlídat syna 

Dáša, která jednu dobu byla možná proti Gábině, je teď s ní jedna ruka. Aby ne, když u ní najde zastání pokaždé, když se s Hynkem doma pohádá. Možná ji kdysi s Hynkem pomlouvala. Teď v ní však vidí velkou inspiraci. Vždyť je to právě ona, kdo se dokázal přes Hynkovu neústupnost dostat a prosadit si svou, byť za to padly dost velké oběti. Proč by ona nemohla mít svoji kariéru?

Možná však mohla věci trošku promyslet a do práce naskakovat o něco pomaleji. Dáša se nejenže rozhodla prakticky z minuty na minutu, nýbrž pro ni není překážkou ani to, že je polovinu měsíce mimo domov. Ale to je na Hynka, který se dosud mohl soustředit jen na svou kariéru a klienty, až příliš. On zkrátka nedovede skloubit péči o Toma, práci a domácnost. Přesně to má být ale podle některých mužů základním vybavením jejich manželek. Tak uvidíme, kdo s koho. Dáše rozhodně fandíme. Ale fakt, že hlídání svého syna deleguje na Gábinu, která má po nemoci a sama je v časovém presu... za to si poplácání po rameni zkrátka nezaslouží. Měla napřed vymyslet chůvu a pak až řešit svůj kariérní postup. Ale co už, kostky jsou vrženy a Hynkovi se tohle uspořádání líbit určitě nebude.

Kauza mezi Hynkem a Dášou ještě neskončila.
Kauza mezi Hynkem a Dášou ještě neskončila. | Zdroj: TV Nova

Pochvaly není hodna ani Gábina, která strká nos tam, kam nemá 

A pochvalu si nezaslouží ani Gábina, která svým nabízením pomoci jen přilévá olej do ohně. Měla by Dášu s Hynkem nechat, ať si svoji situaci vyřeší sami, ne jim nabízet hlídání. Kdyby aspoň na hlídání měla čas. Ale ona ví, že jí práce stojí, že neví, kam prvně skočit, a přesto se ochotně nabízí, že se Šimonem malého Toma pohlídají. No není tohle za vlasy přitažené? Výstřednost zdědila nejspíš po své matce Mileně Pumrové, která si myslí, že peníze Druhé šance může utrácet za nový šatník a kabelku. Dokonce věří tomu, že právě nová kabelka a její šmrnc jí přinesly další zakázku pro firmu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text