Dnes v Ulici: Magda bude urputně hledat svého zástupce a Dvořákovi dostanou nabídku, která se neodmítá

Dnes v Ulici: Magda bude urputně hledat svého zástupce a Dvořákovi dostanou nabídku, která se neodmítá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Říká se, že kdo hledá, najde. A možná se štěstí usměje i na Magdu, která je už zocelená Prokopovou vrtkavou náladou a rozhodně nehází ručník do ringu. Je rozhodnutá za něj najít skvělou náhradu. Na svou stranu se jí daří získat i kluky Dvořákovy.

Milena se dozví, jak špatně na tom Radek za dobu její nepřítomnosti byl

Milena zatím neví, co stojí za Radkovou zuřivostí, a vlastně jí to moc ani nezajímá. Ještě plná dojmů z dovolené doslova září jako egyptské slunce a nehodlá si ničím kazit svoji náladu. Pak ale do hospody na oběd přijde Kaštan, který jí prozradí něco, co by ji ani ve snu nenapadlo. Radek její odjezd špatně snášel. Byl jako vyměněný a hrát po večerech poker ho ani nenapadlo. Tak to by vysvětlovalo nespočet telefonátů, kterými ji bombardoval!  Jak s touhle informací naloží? Možná úplně postačí, že ji bude hřát u srdce.

To, že je Kaštan taková kecka a že ho Milena vzala k sobě do firmy, je jenom dobře. Jinak by se totiž nikdy nedozvěděla, jak moc Radkovi chyběla a jak se o ni strachoval. A i přesto, že jí to Radek nikdy nepřizná, má toto zjištění něco do sebe.

Magda nabídne klukům Dvořákovým klíče od tělocvičny výměnou za jejich dobrovolné doučování

Zdá se, že problémy, které se vynořují každý den a je potřeba je řešit, patří k údělu ředitelky gymnázia. Se starostmi za krkem se proto Magda už naučila žít. Už se rozhodně nehroutí pokaždé, když se něco sesype. Naopak jde svou cestou, a to i přesto, že by s ní Prokop v mnohém nesouhlasil. Ten by například neškemral u Dvořákových o to, aby doučovali. Magda je naopak ráda o tuto službu požádá a výměnou nabídne klíče od tělocvičny. To je pro dvojčata Dvořákovy poměrně slušná nabídka. Co by Matěj pro Magdiny oči neudělal?

Mezi Matějem a Markem to skřípe

Vztahy Matěje a Marka nezačínají v tomto roce úplně ideálně. Může za to Svatka, která mezi dva bratry nevědomě vrazila klín. Líbí se jí Matěj a sekla se jen o kousek. Marek je totiž ten, který z ní úplně šílí, a dost nelibě nese, když se Svatka motá kolem jeho bratra.

Nezbývá než si vybrat zástupce z pekelně omezené nabídky

Na škole je jen pár osob, které by si Magda uměla představit jako své zástupce. Otíka však nepřemluvila a Eddie, ač by na funkci měl, rozhodně nechce čeřit vody. Zbývají tak tři učitelé, kteří by tuto funkci mohli vykonávat, a ani nad těmi Magda nejásá. Jenže co jí zbývá, když ji Prokop hodil přes palubu?

V tom se však ve škole objeví Irena a nese Magdě novinku. Na post zástupkyně ředitelky se hlásí Soňa Čechová. Je skvělá, akční... zkrátka by ji měla Magda pozvat na pohovor. A tím začíná dějová linka Lucie Vondráčkové v Ulici. Jaká bude? To se diváci budou muset nechat překvapit!

Zdroj článku:
  • Autorský text