Dnes v Ulici: Zatímco Karle idylku zhatí novinový článek, Gábině ji pošlape její vlastní máma

Dnes v Ulici: Zatímco Karle idylku zhatí novinový článek, Gábině ji pošlape její vlastní máma
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I to, co se jeví ideálně, se může vážně zkomplikovat. Důkazem toho je Karlino znovuzískané štěstí, které teď ohrožuje článek v novinách. Ani u Gábiny není vše růžové, a to hlavně kvůli její šťouravé matce. Vybojují si Karla s Gábinou svou idylku zpátky?

Článek v novinách otevře staré rány. Nebo snad hroby? 

Karla, Dominika i Věrka doufaly, že se bulvární noviny ke Kryštofovi vůbec nedostanou a skrz článek Jakub Štěpánek znovu neožije. To se ale nestalo. Avšak ten, kdo by nechtěl, aby článek jeho protějšek četl, je spíše Mára. Píše se v něm o utajované akci s hrobem. Na tu už Kryštof s Brunem málem zapomněli. Jakub Štěpánek však bohužel ne a ke vší smůle ji opět vytahuje na povrch. Že by jej diváci opět mohli čekat v některých dílech? Pravdou je, že doteď intenzivní dějovou linku kolem Marečků potřebují scénáristé nějak uživit. Na to Mára zoufale hledající novou práci rozhodně nestačí. Tak proč do děje znovu nenastrčit Jakuba?

Karla zuří, ale přitom má sama máslo na hlavě 

I když se jí do čtení sebestředného článku nechce, přece se do toho nakonec pustí. To si ale musí noviny nejprve vyhrabat z popelnice. Bruno je na slovo skoupý a mlží. Karla má však tušení, že se za jejími zády odehrálo něco nekalého. Něco, co by zasluhovalo minimálně pár facek. Bruno jí částečně hrobovou kauzu přiznává. Teď už jen stačí podat si Máru. Tady ale částečně narazí. Ke Kryštofovi se opět chová, jako by byl malý kluk. Jako tenkrát, když nasekal dluhy. Úplně přitom zapomněla na to, proč se Kryštof s Jakubem vůbec dostal do křížku. Bylo to kvůli její neuvážené nevěře. Kryštof Karle připomíná, že on nikomu do postele nelezl.

Soudce se ozval a nemá problém se sejít 

Problém má i Gábina. Ještě nedávno byla její situace zalitá sluncem. Nebýt její matky, na tomhle svatebním sluníčku by se opalovala dále. Ale ta zkontaktovala tátu Jirky, a to jejím jménem. Dostala tak Gábinu do velmi prekérní situace. Co teď bude dělat? Doufala, že se soudce neozve a ona to nebude muset řešit. To by však taky neklaplo. Milena se s Radkem do věcí angažují natolik, že i kdyby se soudce neozval, zavolali by mu. Teď, když se ozval, cítí Gábina povinnost jít se mu alespoň omluvit. Řekne mu pravdu.

Problém není schůzka, ale její zatajení před Jirkou 

I přesto, že je Gábina ze schůzky se soudcem nervózní, problémem není schůzka samotná. Tu by nějak ustála. Problémem je, že ji tají před Jirkou. Má dojem, že by se na ni naštval. Cítí se jako padouch. O to více, když ji Jirka zve na pracovní oběd se svými kolegy. Ona ale bude na obědě s jeho tátou. Už je do toho namočená až po uši a podvod na Jirku tedy riskne. Přitom si nejspíš naplno neuvědomuje, jaké následky to pro jejich vztah může mít.

Zdroj článku:
  • Autorský text