Dnes v Ulici: Zatímco Karla s Kryštofem rozvod zažehnali, u Urbanů se k němu nejspíš schyluje

Dnes v Ulici: Zatímco Karla s Kryštofem rozvod zažehnali, u Urbanů se k němu nejspíš schyluje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci, kteří příběh nevěrné Karly a ublíženého Kryštofa sledují od začátku, možná tušili, že k rozvodu, byť to bylo chvílemi velmi vyhrocené, nakonec nejspíš nedojde. Ale co by to bylo za seriál, kdyby se v něm nikdo nerozváděl? Proto je teď řada na dalším mladém páru.

Pohovor dobře dopadl, a to dodává Kryštofovi kuráž 

Někdy do sebe musí zapadnout nespočet věcí, aby se člověk rozhoupal k životně důležitému kroku a necítil se při tom jako hlupák, který ustupuje. A přesně to se teď podařilo Kryštofovi. Kombinace několika žen v jeho posteli, rady táty na smrtelné posteli a romantické chvilky u Karly v lese... To stačilo k tomu, aby to Kryštofa minimálně nakoplo. Mezi poslední dobrá znamení patřil podařený pohovor i zjištění, že Karla s nikým neudržuje vážný vztah. Potom už jen stačilo, aby se semkla Tonyho rodina a na těch dvou zapracovali. Pepinka se rozhodla jít na svět přesně v dobu rozvodu a Tony s Dominikou koupili dvěma zamilovaným, byť téměř se rozvádějícím hrdličkám vánoční poukaz na parádní dovolenou. Je toho dost, že? Ale přesně tahle kombinace situací a gest na Máru zabrala natolik, že to teď na Karlu může všechno vybalit. Rozvádět se nechce!

Karla sama zírá, jak se celá situace nakonec otočila

A Karla? Ta se nestačí divit, jak se pro ni už bezvýchodná situace otočila k lepšímu. Je to ten nejhezčí vánoční dárek, který může klukům pod stromeček zabalit. Nejenže zůstanou spolu, nýbrž společně pojedou i na hory mezi svátky. Co více si přát? Snad už jen, aby nově promítající se krimi film o zavražděných bezdomovcích neotevřel staré rány a aby Jakub Štěpánek zůstal u všech čertů.

Na vánoční idylku to nevypadá ani u Urbanů 

Ná vánoční idylku to vůbec nevypadá u Urbanů. Čím dál tím více se totiž projevuje Hynkova povaha zaměřená na výkon. Svou prací osobního trenéra je natolik ovlivněn, že ji přenáší i domů na své kluky. Šimon se jeho bičování více méně vyhnul, protože od něj Gábina utekla ve chvíli, kdy začal být nesnesitelným. Teď se ve stejné životní situaci ocitá Dáša a má pocit, že jediným řešením je rozvod. Nesnáší Hynkovy ambice a jeho tlačení na malého Tomáška. Sama by se ráda někam posunula, ale to taky nesmí. Má pocit, že jediná cesta, při které bude Hynek spokojený, bude ta, kdy budou všichni šlapat podle jeho sportovních stopek. Ale to ona dál snášet nehodlá. 

Doma je to velmi třaskavé, a tak se scházejí v kavárnách 

A protože doma je to jedno velké minové pole, dávají si rozhovory o důležitých věcech hlavně v kavárnách. Tam si Dáša potvrzuje, jak moc Hynek tlačí na Tomáška. Tomu se na soustředění nechce. Trénink má dvakrát do týdne. O víkendu jezdí s tátou na kola a provozují jiný sport. Dáša má pocit, že je Tomášek maximálně vytížený, unavený a potřebuje trochu dětské volnosti. Jenže Hynek v něm vidí sportovce a hnán snahou neudělat stejnou chybu jako se Šimonem, si ohlídá, aby Tomášek neměl ani chvíli volna navíc. Tu by mohl využít například ke zlobení, že jo!

Zdroj článku:
  • Autorský text