Dnes v Ulici: Magda možná zalituje přijetí Čechové na školu a Evžen se zděsí své exmanželky

Dnes v Ulici: Magda možná zalituje přijetí Čechové na školu a Evžen se zděsí své exmanželky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aniž by jí to docházelo, nastrčila si Magda k sobě osobu, která jí pod ředitelským křeslem pekelně zatopí. Prakticky je to druhý Prokop, akorát tentokrát v ženském těle. To se ještě bude divit! Udivený, respektive jako opařený, zůstává Evžen, který se po dlouhých letech potkává s ex manželkou Hanou Šmídovou.

Hana Šmýdová by Evžena nikdy jen tak nevyhledala 

Pro Evžena je jeho bývalá manželka Hana Šmýdová ztělesněním všeho špatného, co ho kdy potkalo. Nikdy o ní moc nemluvil, nikdy nevyslovoval její jméno a snažil se na ni nemyslet. Co byste však dělali v případě, když se po letech jen tak zjeví u něho v hospodě? To si minimálně říká o zapálení cigarety. Navíc Milena Pumrová jako obvykle nezklamala a tohoto démona navedla rovnou k němu do bytu. Jaké štěstí, že ve chvíli, když zvonila na jeho dveře, doma nebyli on ani Blanka. Jak totiž zná Blanku, nejspíš by ji usadila u stolu, nabídla jí něco k pití a společně s ní by na Evžena počkaly. Hospoda, jakkoliv oblíbené místo to pro Evžena je, je přece jen neutrální půdou. Ani tak se však Evžen s Hanou nechce vybavovat a rovnou ji posílá ke všem čertům. 

Hana Šmýdová vypadá rozhozeně a nešťastně 

Jenže Hana Šmýdová nevypadá, že by jí tentokrát šlo o nějakou malichernost. Je vidět, že má ze setkání s Evženem stejné obavy. Přece jen se k němu nezachovala nejlépe. Nemůže tedy čekat, že ji přivítá s otevřenou náručí. Hana Šmýdová je v této sezóně již třetí postavou, která se v seriálu objevila a významně čeří vody. Oproti ní byl návrat Eddieho jen slabým čajíčkem. 

A to si Magda myslela, jaké to se Soňou nebudou kamarádky 

Soňa Čechová je přímá ženská a nejspíš bude něco pravdy na tom, že i ženská maličko nepohodlná. Jak se totiž ukazuje, nehodlá si hrát na žabaře, a to ani pouhých pár dní po čerstvém přijetí na nové místo. Naopak se chová, jako by jí škola patřila a ona byla její ředitelkou. S takovou nebude dlouho trvat a sesadí Magdu z trůnu. Nebo přeháníme? Magdu prosí, že potřebuje maličko rozvázat ruce. Respektive si chce dělat věci po svém a nehodlá si pokaždé chodit pro dovolení. A kdyby jen to. Kromě proseb má k Magdě už i výtky. Nelíbí se jí klíče v rukou studentů a nejspíš už má vypracovaný plán, jak chod celé školy změnit. A bude se jí to dobře dařit, když bude mít k ruce někoho podobného, jako je ona sama, a to Prokopa. Ten snad zváží i to, jestli Soňa Čechová není důvodem k tomu, aby zůstal. 

Magda se bude ještě hodně divit 

Magda, které by možná bylo na škole bez Prokopa lépe, teď bude muset ustát palbu dvou vševědoucích a pokrokových učitelů. Zdá se, že u Ireny teď bude pečená vařená. Snad se jí povede celou situaci ustát s grácií sobě vlastní a na místo ředitele školy nepustí ani Prokopa, ani Soňu – dva hladové vlky, kteří touží po moci a suverenitě.

Zdroj článku:
  • Autorský text