Drbárna ze ZOO: Starý Polák vyhrožuje dvojčatům, mladý získává ředitelskou židli po Roklové

Drbárna ze ZOO: Starý Polák vyhrožuje dvojčatům, mladý získává ředitelskou židli po Roklové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Albert se dočkal vytouženého místa v době, kdy to vůbec nečekal. Nebyl však první volbou, ale spíš nouzovým řešením. Lubor Brázda, kterému Marie ředitelování nabídla, jí dal košem. Dostal na starost výrobu a prodej sušeného hnoje a zjistil, že ho to baví.

Marie musela jednat rychle a použít lest, aby se zbavila Bavora. S náhradním plánem přišla Markéta. Plánovaný odchod Marie už nezůstal utajený ani před starostou Bavorem, jenž hned přiběhl, aby si novinku vyslechl přímo od Roklové. Ona mu však nic nepotvrdila. Starostův poskok Robíček z toho byl hodně zklamaný, protože mu kdysi dávno starosta slíbil, že mu k ředitelskému postu v ZOO pomůže.

Markéta ale našla způsob, jak zkusit dosazení starostova člověka zvrátit. Marie Roklová si jednoduše začne čerpat zdravotní volno a pověří vedením parku osobu, která to zvládne. Volno může čerpat několik měsíců a pokud osoba, která ji zastupuje, prokáže, že je schopná ředitelský post vykonávat, je velká šance, že může ve vedení zůstat.

Ale ani starosta není hlupák a určitě bude mít v rukávu své řešení.

Sid opět větří podivnosti kolem Mártyho

Márty už měl pěkně rozehranou partii s Alicí, která mu doslova nutila peníze, jež Márty potřebuje pro další podvedenou ženu. Nakonec si peníze nevzal, protože zaslechl Sid, jak debatuje s Eliškou o možnosti nasadit na něj detektiva. Je však s podivem, jak člověk ve vedení velké ZOO má problém dát dohromady sto tisíc a musí si je půjčovat. Co dělá s penězi? Rodinu nemá a jeho životní styl nevypadá nijak náročně.

Tereza odhalí Markovi svou minulost

Starý Polák se chytil stopy a je přesvědčený, že Charlieho donutí, aby si falešné obrazy odkoupil za cenu, kterou by dostal za pravá umělecká díla. To Charlie nemá v úmyslu, a tak Polák zkouší zastrašovat i dvojčata. Zatímco Izabela to nebere nijak vážně, Tereza je vystrašená, a i přes protesty sestry se Markovi svěřuje se svou minulostí. Čeká pochopení.

Jenže Marek je z její upřímnosti zaskočený a nemá v úmyslu dělat rozdíl mezi zloději, kteří okrádají darebáky a ty ostatní. Moc to nechápe a musí o celé věci popřemýšlet.

Bude nová stážistka další Albertovou kořistí?

Stážistka Tamara zažívá s Anežkou jednu nepříjemnost za druhou. Petra už to nevydrží a pustí se do Anežky. Na vlastní kůži zažila Anežčinu šikanu, když byla v ZOO nová. Nechce, aby si tím procházela i nová posila. Tamara vrtochy své nadřízené přechází s pokorou. V ZOO ji však zaujalo něco jiného. I Anežka si všimla, že mladá žena může nechat na Albertovi oči. Teď, když je Kristýna v Africe, se možná v Albertovi probudí jeho starý instinkt lovce a Tamara je ideální kandidátkou na další ženu, které Albert zlomí srdce.

Zdroje článku: