Anna Dvořáková si z hejtů kvůli seriálu Eliška a Damián nic nedělá

Anna Dvořáková si z hejtů kvůli seriálu Eliška a Damián nic nedělá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Donedávna se o dceři Barbory Munzarové a Jiřího Dvořáka moc nevědělo, ale najednou je jí všude plno. Neúspěchu seriálu Eliška a Damián dokázala šikovně využít pro zviditelnění se, protože jako influencerka potřebuje být vidět.

To se jí daří hlavně na TikToku, kde má 1,3 milionu sledujících. Příspěvky má vesměs v angličtině a své podporovatele z USA, takže zalovit si pár fanoušků v českých vodách se určitě může hodit.

Anna sice vyrostla v herecké rodině a v současnosti baví lidí vyprávěním o tom, že si dlouho myslela, že je její otec čert Uriáš. Sama o pokračování rodinné tradice moc neuvažovala a ani čas trávený s dědou Luďkem Munzarem a babičkou Janou Hlaváčovou ji k herectví zřejmě neinspiroval.

O jejím výkonu před televizními kamerami se začalo mluvit až teď, kdy se objevila v nechvalně proslulém seriálu Eliška a Damián, kde hraje princeznu Eleonoru, sestru Damiána. Nějaký herecký talent však určitě po předcích zdědila, i když v seriálu neoslnila. Příspěvky na TikToku ve formě zábavných videí imitujících zahraniční umělce nebo přehlídky bavičských dovedností asi její fanoušci umí ocenit.

Samozřejmě, že se nezavděčí všem, a tak si Anna kvůli některým příspěvkům vysloužila i řadu hejtů. Je na ně ale zvyklá. Kritika seriálu ji asi tak moc nezasáhla, přestože se propíralo, že je hereckým talentem nepolíbená a hlas jejího otce Jiřího Dvořáka, který k seriálu namluvil komentář, svádí k myšlence, že třeba za dceru ztratil slovo…

jako Eleonora
jako Eleonora | Zdroj: FTV Prima

Vnučka Jany Hlaváčové však jakoukoli protekci odmítá a z iniciativy rodičů, kteří ji od herectví odrazovali, nemá ani žádné herecké vzdělání, protože ji nasměrovali na gymnázium. Nakonec se však přece jen rozhodla, že se pokusí v herecké profesi prorazit. Těžko říct, zda ji v tom zmíněný seriál pomůže. Další herecké zkušenosti, které má, zatím moc velké nejsou. Jedenadvacetiletá influencerka si zatím zahrála jen malou roli v televizním filmu Klec a mihla se v epizodní roli seriálu Hlava Medúzy, kde hrál i její otec.

Útěchou jí může být, že jako Eleonora rozhodně nevzbudila u diváků tolik nenávisti a posměchu jako někteří její slavnější herečtí kolegové. Obzvláště poté ve spojení s alchymistou Matoušem byla občas i sympatická a vtipná.

Zdroje článku: