A co teď? Jak zakryli tvůrci seriálu Jak jsem poznal vaši matku obří břicha hereček?

A co teď? Jak zakryli tvůrci seriálu Jak jsem poznal vaši matku obří břicha hereček?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mít děti je přirozená součást života. Když ale natáčíte téměř deset let jeden seriál – a vaše postava je zrovna po rozchodu, asi se do scénáře úplně nehodí vaše těhotenské břicho. Jak jej zakryli?

Dvě v tom!

Nedlouho po tom, co představitelka Lily, Alyson Hannigan, oznámila tvůrcům seriálu, že je těhotná, objevila se ještě jedna nečekaná informace. Zanedlouho potom se totiž i další z hlavních ženských postav, Robin, kterou hraje Cobie Smulders, dozvěděla stejnou zprávu.

A tak zatímco obzvláště Robin hrála postavu, jíž se zřejmě nikdy nepodaří mít děti, a možná o tom ani netouží, v herečce rostl nový život. Produkce se tedy řádně zapotila, když musela během čtvrté série seriálu zakrývat hned dvě těhotenství hlavních postav.

Jak zakrýt těhotenství? Ukázat pupek při jídle!

Filmaři byli při zakrývání těhotenství dvou hlavních hereček skutečně nápadití. Nejen, že použili osvědčení televizní triky, a my se tak můžeme na hlavní postavy dívat, jak sedí za stolem, nosí maxi size halenku, nebo mají před sebou velkou kabelku, ale v jedné scéně je dokonce těhotenský pupík naplno odhalen.

V díle nazvaném Dosněžitelné je totiž Alyson Hannigan součástí soutěže v jídle. Seriálová Lily tam dokonce vyhraje soutěž v pojídání hot dogů, a tak je třeba zdůraznit, jak je přecpaná. Pupek se skutečně hodil!

Tvůrci seriálu se s těhotenstvím dvou hlavních postav najednou vypořádali skvěle. My jsme si toho teda rozhodně nevšímli.