Dnes v Ulici: Žofka bere vztah s Michalem vážně a Iva vnímá plnou podporu své rodiny

Dnes v Ulici: Žofka bere vztah s Michalem vážně a Iva vnímá plnou podporu své rodiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal je maličko zklamaný ohledně chování Žofky. Zdá se, že ta dává přednost svým kamarádům. Přitom on měl pro ni připravené velké překvapení. Jenže namísto toho Žofka překvapuje jeho. Iva je už po zákroku a naplno vnímá hřejivou podporu celé rodiny.

Když je to v rodině od začátku dobře nastavené, překonají se všechny krize

Iva má konečně po zákroku. Teď už jen stačí se z celé situace psychicky zotavit. To ale nebude zas tak velký problém. Prostoru na to Iva bude mít více než dost. Děti kolem ní skáčou a mohou se přetrhnout v tom, kdo uvaří večeři. Vítek ji neustále posílá do ložnice. Oproti jiným ženám, které by třeba kvůli menším dětem nebo ignorantskému manželovi měly větší zápřah, si Iva může výskat. Je to další situace, která ji s Vítkem stmelí a stmelí i celou její rodinu. Možná to přesně takhle mělo všechno být. Děti mají skvělý příklad toho, jak se k sobě dospělí mají chovat.

Iva se Vítkovi omlouvá a diváci mohou jen doufat, že do dalšího dítěte nepůjdou

Den před zákrokem si Vítek pustil pusu na špacír. Neví, čím by Ivu potěšil, a tak plácá páté přes deváté. Kromě krásné květiny na Valentýna jí dává i příslib, že až to půjde, pokusí se o miminko znovu. No to snad ale nemyslí vážně, ne? Většina diváků si ťuká na čelo a polovina divaček tajně vzdychá, že takového chlapa, jakým je Vítek, v reálu jen tak nepotkají. Ivu však Vítkova nabídka pobuřuje. Den před zákrokem jí nabízí něco takového! Následně se pak Vítkovi, který kolem ní chodí po špičkách, omlouvá a děkuje mu za podporu. Další dítě není aktuálně to, na co by myslela. Tak snad na to nepomyslí ani v budoucnu. 

Žofka Michalovi vyráží dech

A možná má situace u Klímů něco do činění se Žofčinou odvahou. Ta vidí, jak moc je Michal zklamaný z toho, že s ní nemůže být. Proto mu nabízí něco, co nemůže odmítnout. Chce, aby ji doprovodil do Coolny. Michal je potěšený a zaskočený zároveň. Žofce nabízí, že něco takového pro něj dělat nemusí. Ví, jak moc se snažila o to, aby jejich vztah zůstal v anonymitě. Jenže Žofka na navštěvě Coolny trvá. To ještě Michal netuší, že tam bude představen jako její kluk. 

V Coolně se Michal drží spíše zpátky

V Coolně Michal pochopí, proč nejspíš Žofka nechce, aby o jejich vztahu ostatní její kamarádi věděli. Jsou protivní a mají uštěpačné poznámky. Žofka je však brzy usazuje. Michala přitahuje blíže k sobě, aby ho mohla před všemi políbit. Hrdě jim pak oznamuje, že je to její kluk. To všem vyráží dech, hlavně ale Michalovi, který ze Žofčiny odvahy nejspíš neusne. Večer se celou situací chlubí také svému tátovi a Báře. Ti si Žofku nemohou vynachválit a těší je, že je Michal šťastný. Teď už bude vše jen lepší! 

Zdroj článku:
  • Autorský text