3 nejlepší upíři z filmů, které rozhodně musíte vidět

3 nejlepší upíři z filmů, které rozhodně musíte vidět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, že se na plátna kin i seriálů dostalo mnoho upířích příběhů, jen dokazuje, že postava upíra je velmi oblíbená mezi diváky. Podívejte se na ty nejlepší filmy a seriály o upírech, které by vám rozhodně neměli uniknout. V dnešní době máte navíc v klidu domova čas dohnat ty nejlepší snímky, které by ve vašem repertoáru neměli chybět.

Upíři jsou oblíbení díky své tajemnosti

Tajemné a záhadné postavy z řad kouzelného světa jsou oblíbeným námětem starších i moderních snímků, které můžeme vidět na plátnech kina nebo v pohodlí domova v televizi. Upíři jsou oblíbeným námětem také proto, že se dají lehce promítnout do akčních scén, navíc upír může být mladý a sympatický herec s tajemným pohledem. Takový herec se obvykle může jednoduše stát sex symbolem všech žen. A není snad lepší filmový tahák, než pěkný a tajemný upír, který se pere s celým světem.

Wesley Snipes ve filmu Blade

Z jedné poloviny člověk, z druhé však upír. Trochu rozpolcený muž s obrovským charisma se snaží bojovat proti podsvětí upírů právě za pomocí svých vlastních upířích vlastností. Záchrana lidského světa proti mocným upírům, kteří chtějí zabíjet lidi, je velmi akční a náročná. Snímek byl natočený podle předlohy oblíbeného komiksu Marva Wolfmana z roku 1998.

Upír ze Stmívání se stal fenoménem dnešní doby

Neznáme snad jedinou dospívající dívku, která by nemilovala upíra Edwarda, jenž prožívá nebezpečnou a tajemnou lásku s hlavní hrdinkou Bellou. Celá Edwardova upíří rodina je velmi tajemná a do lidského světa úplně nezapadá. To je však jasný námět pro velký filmový hit.

Tak trochu jiný upír z Transylvánie

Transylvánie je skutečný domov všech upírů. Vždyť z této oblasti pochází i světově známý upír Drákula. Velmi oblíbený upíří snímek Van Helsing je o známém lovci upírů, který přijel do Transylvánie s jediným jasným cílem — zabít Drákulu. Zajímavostí tohoto filmu je, že se film natáčel u nás v České republice.

Tajemné příběhy zajímavých upířích postav dokáží skvěle vtáhnout do děje i ty největší životní realisty. Věříme, že i vy si najdete zalíbení v upířích filmech.