Diskuze

Pravidla lži: Švehlík s minulostí drogového dealera, Langmajer s puncem mafiána a jejich společná minulost

Pravidla lži: Švehlík s minulostí drogového dealera, Langmajer s puncem mafiána a jejich společná minulost
Zkušený dokumentarista Robert Sedláček vsadil na své zkušenosti z pobytu v komunitě a ono to vyšlo. Jeho celovečerní debut je rozhodně dobrý film se skvělou atmosférou. I přes malé mouchy dokázal režisér naplno využit potenciál kvalitního hereckého obsazení a odvážného scénáře.
Zpět na celý článek

Zkušený dokumentarista Robert Sedláček vsadil na své zkušenosti z pobytu v komunitě a ono to vyšlo. Jeho celovečerní debut je rozhodně dobrý film se skvělou atmosférou. I přes malé mouchy dokázal režisér naplno využit potenciál kvalitního hereckého obsazení a odvážného scénáře.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak se tančí ve světě? Podívejte se, jak vypadají zahraniční verze StarDance a kdo se v nich už objevil!
14.11.2021

Jak se tančí ve světě? Podívejte se, jak vypadají zahraniční verze StarDance a kdo se v nich už objevil!

Taneční show StarDance je u nás jedním z nejočekávanějších a nejoblíbenějších pořadů každého roku a sledují ho snad všechny věkové skupiny. Každý...

Greenland 2: Pokračování filmu Greenland: Poslední úkryt s Gerardem Butlerem a Morenou Baccarin dostává reálnou podobu
20.06.2021

Greenland 2: Pokračování filmu Greenland: Poslední úkryt s Gerardem Butlerem a Morenou Baccarin dostává reálnou podobu

Katastrofický film Greenland: Poslední úkryt, který byl uveden v hodně nešťastném termínu v loňském roce, se dočká pokračování od stejného režiséra...

Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin
13.08.2021

Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin

Adam Driver, hrdina z filmů Star Wars 7-9 hraje bývalého módního šéfa Maurizia Gucciho, kterého v roce 1995 zastřelil nájemný vrah. Ridley Scott...

Top 5 teenagerovských seriálů na Netflixu, které stojí za zhlédnutí. Už jste je viděli?
31.07.2021

Top 5 teenagerovských seriálů na Netflixu, které stojí za zhlédnutí. Už jste je viděli?

Ze seriálů pro teenagery nikdy nevyrostete. Ať už si je totiž pouštíte v jakémkoli věku, vždy vás dokáží pobavit a z řady z nich si také něco...

Eternals: Angelina Jolie jako divoká bojovnice a Salma Hayek v roli moudré duchovní vůdkyně
04.12.2021

Eternals: Angelina Jolie jako divoká bojovnice a Salma Hayek v roli moudré duchovní vůdkyně

Před pár dny se do kin dostal očekávaný snímek Chloé Zhao vyprávějící epický příběh zcela nových hrdinů Studií Marvel. A připravte se na skvostnou...

Patrick Dempsey: Šarmantní herec, žonglér a milovník adrenalinových automobilových závodů
07.05.2021

Patrick Dempsey: Šarmantní herec, žonglér a milovník adrenalinových automobilových závodů

Nejslavnější Patrickova role byla určitě v seriálu Chirurgové, kde se objevil ve 244 epizodách jako charizmatický neurolog Dr. Derek Shepherd. Na...

Tohle je válka!: Souboj dvou špionů o dívku snů dal hercům vážně zabrat. Co pro svou roli museli udělat?
23.05.2021

Tohle je válka!: Souboj dvou špionů o dívku snů dal hercům vážně zabrat. Co pro svou roli museli udělat?

Tento akčňák z roku 2012 nabízí něco mezi špionským thrillerem a romantickou komedií. Jde o neobvyklou kombinaci, a tak si na filmu každý najde...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Netflix dokumenty
13.11.2021

Netflix dokumenty

Dokumenty jsou zajímavý a snadný způsob, jak se přiučit něco nového, poznat nové kraje a kultury, zapátrat v historii a dozvědět se o životě lidí,...

Radka Mastného z Ulice přeci jen doběhla karma
04.11.2021

Radka Mastného z Ulice přeci jen doběhla karma

Mastný patří v seriálu mezi hlavní záporáky a kam přijde, tam nastává dusno. Které ženy se staly obětí jeho sexuálního nátlaku? Kdo ho málem zabil...

Diskutujte

Nejnovější diskutované