Diskuze

Co by se mohlo stát, kdyby loď s osmičkou soutěžících ze Survivoru ztroskotala blízko opuštěného ostrova

Co by se mohlo stát, kdyby loď s osmičkou soutěžících ze Survivoru ztroskotala blízko opuštěného ostrova
Asi všichni už pochopili, že hra o přežití není tak drsná, jak se může zdát. Tento ročník je ještě o něco mírnější než ten minulý a vypadá to, že si zúčastnění jen zvykli na to, že si prostě neobjednají domů k večeři veganskou pizzu nebo sushi.
Zpět na celý článek

Asi všichni už pochopili, že hra o přežití není tak drsná, jak se může zdát. Tento ročník je ještě o něco mírnější než ten minulý a vypadá to, že si zúčastnění jen zvykli na to, že si prostě neobjednají domů k večeři veganskou pizzu nebo sushi.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zítra v ZOO: Danielova kuchyň pod útokem a vztah plný nedorozumění
31.03.2025

Zítra v ZOO: Danielova kuchyň pod útokem a vztah plný nedorozumění

Alice už zase nevěří vlastním uším. Pyramida v kuchyni? Ale Sid trvá na svém. Za pár hodin Alice přebírá od kurýra další pyramidu s doplatkem...

Zítra v ZOO: Chůva Gábina zabodovala. Ale Marek trpí víc než kdy dřív
15.04.2025

Zítra v ZOO: Chůva Gábina zabodovala. Ale Marek trpí víc než kdy dřív

Chůva se už u kluků zabydlela a všímá si, že mají trápení. Hlavně Marek je úplně na dně. Do ZOO se vrací Michalova sestřenice Veronika, ale nakonec...

Ulice: Václav Svoboda dál hubne s poradkyní. V určité fázi člověk zpanikaří, varuje
14.03.2025

Ulice: Václav Svoboda dál hubne s poradkyní. V určité fázi člověk zpanikaří, varuje

Dát si za cíl hubnutí a zdravější životní styl je teprve první náročný krok. Vytrvat a nenechat se zlákat nějakou dobrotou je ještě mnohem...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Ulice: Kristýna má novou rivalku. Denisova kamarádka Daniela okouzlila i diváky
01.05.2025

Ulice: Kristýna má novou rivalku. Denisova kamarádka Daniela okouzlila i diváky

Jubilejní dvacátá sezóna přivítala spoustu nových postav, včetně sympatické Daniely, kamarádky číšníka Denise. Ten, jak známo, nezávazně randí s...

Dnes v Ulici: Běta se velmi nerada postaví k plotně a Iva s Vítkem marně hledají soukromí
10.04.2025

Dnes v Ulici: Běta se velmi nerada postaví k plotně a Iva s Vítkem marně hledají soukromí

Teta Běta konečně odhalí svůj domov. Lubošovi se k ní moc nechce, protože tuší, že návštěva špatně skončí. Iva s Vítkem prožívají vášnivější období...

Příběh Marty a Viktora v komedii Hodíme se k sobě, miláčku?: Když počítač rozhoduje o lásce
15.03.2025

Příběh Marty a Viktora v komedii Hodíme se k sobě, miláčku?: Když počítač rozhoduje o lásce

Desáté výročí své svatby slaví Marta a Viktor Tomášovi vlažně. Oběma se zdá, že se k sobě nehodí. Marta postrádá u manžela romantiku. Ona se raduje...

Ach, ti Klímovi z Ulice: Zbytečná rodina, která divákům pije krev
15.07.2025

Ach, ti Klímovi z Ulice: Zbytečná rodina, která divákům pije krev

Ať už se u Klímových odehrává jakákoli zápletka, asi nikdy to nebude nic, co by kritickým divákům vyhovovalo. V nových epizodách budou muset nadále...

Dnes v Ulici: Sára chodí jako tělo bez duše a Luboš pomůže Bětě vystřelit si z Věrky
27.03.2025

Dnes v Ulici: Sára chodí jako tělo bez duše a Luboš pomůže Bětě vystřelit si z Věrky

Tetu Bětu nemůže Věrka ani cítit. S žádným novým členem v její rodině nepočítala a rozčiluje ji, že se Běta ani nezeptá, zda se k nim může přidat....

Survivor 2025: Pája se zapíše do dějin Survivoru. Kmenu, který ho nepřijal, se pomstil ve velkém stylu
09.04.2025

Survivor 2025: Pája se zapíše do dějin Survivoru. Kmenu, který ho nepřijal, se pomstil ve velkém stylu

Ďábelská pomsta, tajné talismany i ztracené hlasy. Domi s Filipem ovládli misi a potají získali výhodu v podobě dvou talismanů. Zuzana je na Páju...

Diskutujte