Diskuze

Jeden z nejlepších seriálů na Netflixu se chýlí ke konci – Kritiky jsou ze všech stran jen pozitivní

Jeden z nejlepších seriálů na Netflixu se chýlí ke konci – Kritiky jsou ze všech stran jen pozitivní
Ať už od zarytých fanoušků nebo od odborného tisku: Seriál „Arcane“ s tématikou počítačové hry „League Of Legends“ je v současnosti ze všech stran posypána chválou. Třetí akt, skládající se z epizod 7-9, již začal, a s ním i velké finále této senzace na Netflixu.
Zpět na celý článek

Ať už od zarytých fanoušků nebo od odborného tisku: Seriál „Arcane“ s tématikou počítačové hry „League Of Legends“ je v současnosti ze všech stran posypána chválou. Třetí akt, skládající se z epizod 7-9, již začal, a s ním i velké finále této senzace na Netflixu.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

21. sezóna Ulice nás rozčiluje dřív, než začala. Tohle tvůrcům neodpustíme
08.08.2025

21. sezóna Ulice nás rozčiluje dřív, než začala. Tohle tvůrcům neodpustíme

Dny ubíhají, do startu nové sezóny Ulice už jich mnoho nezbývá. Spousta diváků se těšila, až se jejich večerníček pro dospělé vrátí na obrazovky....

Ulice: Do děje vstupuje nová hvězdná posila, ze Soni udělá ustrašenou holčičku
13.05.2025

Ulice: Do děje vstupuje nová hvězdná posila, ze Soni udělá ustrašenou holčičku

Diváci Ulice v nejbližších epizodách konečně zjistí, kdo ztvární Sonina manžela Egona Čecha. Nebude to nikdo jiný než sympaťák, známý např. ze...

Pátek v Ulici: Poslední předprázdninová epizoda přinese velké překvapení pro všechny
26.06.2025

Pátek v Ulici: Poslední předprázdninová epizoda přinese velké překvapení pro všechny

Poslední díl Ulice před letní přestávkou ve vysílání přináší obligátní svatbu, tentokrát Lumíra Nykla a Kateřiny Dubovské. Ale pozor, vlastně se...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

KVÍZ: Tady se točilo, ale víš to? 10 filmových míst, která znáš z televize
23.07.2025

KVÍZ: Tady se točilo, ale víš to? 10 filmových míst, která znáš z televize

Ve filmech se často objevují známé stavby, ale kromě nich je zde i řada méně známých míst, která jsou krásná pro svou přírodu. Vybrat filmu správné...

Počet krav na Farmě se zvýšil, dvě přivedl hospodář
01.07.2025

Počet krav na Farmě se zvýšil, dvě přivedl hospodář

Přestože se jedna obyvatelka farmy před kamerou zaručila, že bude po králících uklízet, aby nemuseli být v ohrádce a měli volnost v celém pokoji,...

Tenhle zapomenutý film z 90. let o vojenském zběhovi vás uhrane
29.07.2025

Tenhle zapomenutý film z 90. let o vojenském zběhovi vás uhrane

Přeneste se na chvíli do rakouské monarchie roku 1776. Těšit se můžete na mrazivý příběh, ponurou atmosféru i konflikt, který nemá jedno správné...

Kdysi idol žen, dnes ho nepoznáte: Tento herec zestárl žalem a zmizel z očí veřejnosti
10.06.2025

Kdysi idol žen, dnes ho nepoznáte: Tento herec zestárl žalem a zmizel z očí veřejnosti

Jan Hartl nikdy neměl o ženy nouzi. Bohužel však všechny tři jeho velké lásky od něj odešly. Milena Steinmasslová a Veronika Žilková daly Janovi...

Co dnes dělá kráska z Ulice: Užívá si kouzlo Řecka, roli modelky a vztah s partnerem
23.07.2025

Co dnes dělá kráska z Ulice: Užívá si kouzlo Řecka, roli modelky a vztah s partnerem

Atraktivní herečka známá především z Ulice a Ordinace nedávno nafotila snímky pro módní kolekci Martiny Pipkové Loudové. Krásné oblečení a šperky...

Troškův tajemník z Hoštic byl činorodý člověk. Uměl 9 jazyků, dirigoval orchestr a pro radost si občas zahrál ve filmu
28.09.2025

Troškův tajemník z Hoštic byl činorodý člověk. Uměl 9 jazyků, dirigoval orchestr a pro radost si občas zahrál ve filmu

Divadlo se stalo smyslem jeho života a právě jeden chybný krok do prázdna mu způsobil tragický pád, ze kterého už se nevzpamatoval. Ani v penzi si...

Diskutujte

Nejnovější diskutované