Skončí starosta Bavor (Ivan Vodochodský) za mřížemi, anebo bude dál beztrestně bohatnout?

Skončí starosta Bavor (Ivan Vodochodský) za mřížemi, anebo bude dál beztrestně bohatnout?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co chystá starosta Bavor (Ivan Vodochodský) na ředitelku Zoo –⁠ Ing. Marii Roklovou (Veronika Freimanová)? Jak dopadne jeho spolupráce s náměstkem a zástupcem ředitelky Zoo –⁠ Ing. Luborem Brázdou (Pavel Nečas)?  A jak dlouho potrvá, než se provalí jeho finanční machinace? 

Ivana Vodochodského známe z televizních pořadů o vaření. Ať už je to třeba pořad Mňam aneb Prima vařečka anebo Tescoma s chutí. Objevil se ale také v několika filmech a seriálech. Například v Ohnivém kuřeti, Modrém kódu, Slunečné a v současnosti také v seriálu Zoo. Ivan Vodochodský však není pouze herec a kuchař, ale je také kreativní producent. Svůj kreativní podíl má i na seriálu Zoo, kde je také producentem. Ale kreativní je bezpochyby i jeho seriálová postava, starosta Ing. Pavel Bavor.

Veronika Freimanová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ing. Pavel Bavor (Ivan Vodochovský) představuje v seriálu zkorumpovaného, sebestředného starostu města, kterému jde v první řadě o vlastní dobro a plnou kapsu peněz, což dokazuje už samotný fakt, že do ředitelského křesla v Zoo dosadil Marii Roklovou proto, aby mohl na černo získávat finance z muzea, kde byla Roklová ředitelkou původně.

A její ředitelování nemělo mít dlouhého trvání ani v Zoo, neboť i tam si chtěl dosadit svého koně Ing. Lubora Brázdu. To se mu nakonec nepodařilo a ředitelka Roklová se po zkušební době stala nejen právoplatnou ředitelkou Zoo, ale také se jí podařilo odhalit, co je starosta zač, a důkazy předat policii. Starostovi se však podařilo zachránit a ve svých činech pokračuje směle dál.

Téma korupcí, daňových úniků a různých nezákonných finančních machinací je ve světě často skloňováno v různých souvislostech. I proto je zajímavé sledovat, jak se s těmito zločiny vypořádají v seriálu Zoo. Co všechno bude ochotný starosta Bavor zařídit, aby mohl co nejvíce okrádat městskou pokladnici? Jak silnou mu bude Marie Roklová protivnicí? A jak se zachová Lubor Brázda, když zjistí, že už s ním starosta nechce spolupracovat?

To všechno a zřejmě i mnohem více se dozvíme v dalších dílech. 

Zdroje článku: