Rodí se v seriálu ZOO nová láska? Markéta skončí u Břéti

Rodí se v seriálu ZOO nová láska? Markéta skončí u Břéti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kromě postavy Viki a soudce Petra v seriálu ZOO rozhodně není nouze o další vztahy, který se někdy nevyvíjejí podle představ. Podle posledních informací se do seriálu vrací herečka Eva Burešová, ale láska možná přijde na jiné frontě… 

Role potvory je sice zábavná, ale…

Eva Burešová alias Viki sice v seriálu skončila kvůli svému těhotenství, ale po novém roce začne znovu natáčet. Fanoušci se tak mohou těšit na zajímavý děj. Nejen v této lince. Také Markéta, kterou hraje Míša Petřeková, se dočká dějových linek, za které ji fanoušci asi nebudou mít rádi… Michaela tu hraje právničku Markétu, která touží po jediném - vdát se za bohatého a úspěšného muže. 

Už od začátku seriálu tak můžete vidět její „souboj” o pozornost soudce Petra. Diváci samozřejmě fandí hodnější Viki, a Markétě nemohou přijít na jméno. Mnoho z nich si ale plete postavu s hereččiným opravdovým životem. Přiznala, že dostává zprávy, ze kterých mrazí a nad některými zůstává rozum stát. 

Dočkají se diváci dalšího milostného vzplanutí?

Je vidět, že se své role zhostila velmi dobře. Role potvory ji sedla, ačkoliv na castingu netušila, jaká postava ji bude přiřazena. Diváci si ale herečku spojují právě s její rolí, která je více než záporná. Markéta se totiž nebojí jít skoro „přes mrtvoly”. Na svém instagramu tak musí čelit nejen urážkám, ale také výhrůžkám.

Hlavně divačky si neberou servítky. „Nikomu nepřeju nic zlého, ale vám ano, za to, co děláte Viky a Petrovi,“ napsala jedna z nich. 

Markéta je sice potvora, ale i ona si zaslouží lásku. Mohla by vzplanout k Břéťovi, který je nejlepším přítelem soudce Petra. Příští rok se tak v seriálu může zrodit nový vztah. Herečka Michaela Petřeková hraje vypočítavou mrchu, která to má rozehrané na více stran. V posledních dílech diváci sledují hlavně její linku s Charliem, ale dočkat se mohou i něčeho překvapivého.

Břéťa
Zdroj: FTV Prima | Břéťa

Hra, nebo Markéta skutečně touží po Břéťovi?

Nejlepší přítel soudce Petra je detektiv Břéťa, kterého hraje velmi zajímavý Filip Kaňkovský. Markéta mu byla hned nesympatická, jako detektiv vycítil, že to bude špatná volba. Petr si Markétu nakonec stejně vzal. Svému kamarádovi přeje vždycky jen to dobré, nakonec to ale bude on, kdo mu bude delší dobu lhát. 

Jak ale diváci a fanoušci vědí, nakonec Petr skončí se svou milovanou Viki, která navíc nosí pod srdcem jeho dítě. Břéťa má radost, že jsou věci tak, jak mají být. Sám ale na svou lásku teprve čeká. Dočká se v náručí Markéty? Ta si možná myslí na Mařenku, se kterým už kdysi techtle mechtle proběhly.

Ona sama možná ani netuší, co vlastně chce. Jediné, co víme, je, že skončí na klíně Břéti. Je to náhoda, byla unavená nebo jen nenápadně ukazuje, že by o něj měla zájem?

Diváci se mají rozhodně na co těšit. V dubnu se v seriálu objeví Viki, která zamíchá osudem všech nejen hlavních postav. Opět dostane prostor, stejně jako ostatní herci, které jste v seriálu už možná nečekali. Scenáristé připravili hned několik překvapení, aby diváky potěšili.