Zlatá labuť: Nově se obchodní dům otvírá 8. 2. 2024 na TV Nova

Zlatá labuť: Nově se obchodní dům otvírá 8. 2. 2024 na TV Nova
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni fanoušci seriálu už jsou netrpěliví a vyhlíží, kdy se otevřou dveře do obchodního domu Zlatá labuť a uvidí staré známé tváře. A třetí série už se blíží. Bude se opět vysílat ve čtvrtek, ale až po seriálu Jedna rodina, jde tedy přibližně o čas 21.40. Na Voyo se potom seriál objeví o týden dříve.

Ve Zlaté labuti není ředitel

Poté, co si Bouchnera odvedla policie, se všichni museli vzpamatovat z posledních událostí, jako bylo zranění šéfa ochranky Macha, který jako správný rytíř chtěl ochránit Valerii Horkou a její dceru Kristýnu před tyranem Bouchnerem a rozhodl se zariskovat a vsadit svůj život. A ono mu to vyšlo!

Teď přichází čas, kdy je třeba najít vhodného člověka na uvolněné místo ředitele. A překvapivě je hned několik kandidátů. Svého člověka si chce do čela prosadit Petr, ale Irena má také svého kandidáta a samozřejmě je přesvědčená, že její volba je ta správná. A aby to bylo ještě složitější, Gruber už se oklepal z potupného zatčení, o které se zasloužily jeho manželka a Irena, a i on chce do vedení obchodního domu dosadit svého člověka. A kdopak asi vyhraje? Kdo pomůže nové ředitelce s francouzským šarmem k prestižnímu místu?

Strach o Báru i o syna

Nejvíce starostí se teď nahrnulo na Petra. Poté, co Markéta předčasně porodila, stalo se to, čeho se všichni báli. Tak velkou zátěž, jakou pro ni představoval porod, její nemocí zeslabené tělo nezvládlo a dlouho se z narození syna neradovala.

Petr se rozhodl být s ní u porodu a tím pádem přišel o možnost uprchnout s Bárou a začít žít nový život, jinde a úplně jinak. Bára na svého osudového muže čekala do posední chvíle, ale nakonec se rozhodla odejít bez něj. Přece jen už jí došlo, že jí jde o život. Petr tak ztratil možnost být se ženou, kterou vždy chtěl, ale jen stěží si lze představit, že by se úplně odstřihl od rodiny a vyhnul se odpovědnosti vůči jedinému potomkovi, kterého zatím má. Takže si vybral a teď může jen doufat, že se mu někdy Bára sama ozve.

Jenže ani po takovém rozhodnutí nenajde klid. Novorozený syn bude v ohrožení a celá rodina je rozpolcená. Je vůbec možné, že by se celá Petrova rodina dokázala spojit, hodit staré neshody za hlavu, zapomenout na pomstu a staré rány? Protože jen tak mají všichni šanci se ve zdraví a síle dočkat lepších časů…

Zdroj článku:
  • Autorský text