Zlatá labuť: Irena musí vytahovat ze svého šuplíčku pomst a zla často ty nejhorší karty, přiznala Kristýna Ryška

Zlatá labuť: Irena musí vytahovat ze svého šuplíčku pomst a zla často ty nejhorší karty, přiznala Kristýna Ryška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejoblíbenější mrchu současné televizní scény Irenu Maškovou nemá herečka Kristýna Ryška zrovna v lásce. Někdy má dokonce pocit, že jednání Ireny je už hodně mimo reálné lidské chování, ale šikovně napsaná postava i tak sbírá fanoušky po tisícovkách.

Svou postavu však nezatracuje. Jako Irena si užívá ze všech hereček na place ty nejkrásnější modely kostýmů. Pro mladou maminku, která preferuje v civilním životě především ležérní a pohodlné oblečení, je to příjemná změna. Jak uvedla v jednom rozhovoru, na ulici se občas ohlédne za ženou, které to sluší a potom marně ve svém šatníku hledá nějaký elegantní model.

S módními novinkami to nijak neřeší a má pocit, že se to v určitých kruzích společnosti s výstřelky módy přehání. Kdo není oblečený podle módních trendů, tak nezapadá. Sama se snaží přizpůsobit oblečení prostředí, ve kterém se pohybuje, a v nabitém pracovním programu, který má, se teď chce především cítit pohodlně. V současné době jde spíše o volné a tmavé oblečení.

Kostýmy v seriálu

Kristýna uvedla, že oblečení, které obléká jako Irena, je opravdu neskutečné. Je přesvědčená, že padesát procent Ireniny obliby u diváků tvoří právě vizuální stránka. Kostýmy však nejsou moc pohodlné, protože jsou ve většině případů šité z originálních látek, nemají v sobě žádné elastické materiály a třeba chůze ze schodů je hodně nekomfortní, protože látka je pevná a kolena se nedají napnout. Někdy je složité i sedání, aby člověk působil elegantně.

Seriálová Irena si pochvaluje kostýmní výtvarnici, která už má její postavu v oku a vše jí tak připravuje už bez zkoušení a naprosto dokonale.

Irena ve třetí sérii

Pokud si diváci stěžují, že už teď je v seriálu hodně temná atmosféra, podle Ryšky bude ve třetí sérii ještě přituhovat. Irena bude naprosto zaujatá svou pomstou a zlem a často bude vytahovat ty „nejhorší karty“. A přestože je to už někdy příliš, dokáže si to obhájit.

Přátelství s Alenou

Kristýna Ryška si velmi chválí Simonu Lewandowskou a považuje ji za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček. I přes určité generační rozdíly způsobené věkovým rozdílem patnácti let si výborně rozumí a natáčení si užívají.

Vzpomínka na Ulici

Populární herečka zavzpomínala i na své herecké začátky, kdy se před mnoha lety objevila v nekonečném seriálu Ulice jako Tea. Po odchodu postavy už žádnou nabídku k návratu nedostala. Kdyby to přišlo teď, mohla by přijmout jen časově nenáročný návrat, kdy by se objevila a zase brzy zmizela. Natáčení Ulice měla ráda a je přesvědčená, že je kolem natáčení jeden z nejlepších seriálových týmů a všechno jim funguje, jak má. Z nostalgie by se určitě krátkému návratu nebránila.

Zdroje článku: