Zábavný film z prostředí Netflixu s českým dabingem

Zábavný film z prostředí Netflixu s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film, který není na Netflixu zrovna dlouho, je Armáda Lupičů. Film je směsicí spousty žánrů, ať už komedie, dramatu nebo akčního filmu. A třešničkou na dortu je ještě zombie apokalypsa. Pro nás je zajímavé, že film se natáčel na spoustě míst v České republice, na své si přijdou zejména obyvatele Prahy.

Co můžeme v Armádě Lupičů očekávat?

V prequelu megahitu Armáda mrtvých naverbuje záhadná žena bankovního úředníka Ludwiga Dietera, který do té doby žil obyčejným nudným životem, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. Mimo jiné i v Praze. Zároveň se můžeme těšit na zombie apokalypsu. V tomto zábavném akčním filmu ale tvoří jen kulisu v pozadí.

Army of Thieves, která se předloni na podzim v době vrcholící pandemie Covid-19 potichu natáčela na místech v Praze a dalších místech po České republice, měla premiéru na Netflixu 29. října loňského roku.

Film je prequelem Army of the Dead, zombie eposu režírovaného Zackem Snyderem, který se v květnu domluvil s Netflixem. Army of Thieves byla osvětlena zelenou barvou a uvedena do produkce před dokončením postprodukce filmu Snyder.

Navzdory smíšeným recenzím se Army of the Dead okamžitě stala jedním z nejsledovanějších filmů Netflixu. Byl to film číslo 1 v 90 zemích, když měl premiéru, a podle údajů sdílených streamovací službou ho vidělo během prvního týdne od uvedení 72 milionů diváků.

Na podzim roku 2020 se Army of Thieves natáčela na místě v centru Prahy pod pracovním názvem Army of the Dead.

Pražané si v upoutávce k filmu všimnou známých míst v centru města, včetně výrazných tramvají české metropole.

Armáda zlodějů si zastřílela kromě Prahy po celé ČR, na lokalitách v Mariánských lázních, Slapech, Hýskově, Staré Huti, Vinařicích, Vraném nad Vltavou a lomu Velká Amerika.

Zatímco Army of the Dead je napůl horor a napůl loupežný zombie film, Army of Thieves se podle všeho soustředí více na téma loupeže. I když se v upoutávce na film zmiňuje vypuknutí zombie, zdá se, že je izolováno od Spojených států během událostí prequelu, které se odehrávají šest let před událostmi předchozího filmu.

V Army of Thieves hraje Matthias Schweighöfer jako trezorový lupič Dieter, jediná hlavní postava, která se objevila v prequelu i v prvním filmu. K němu se připojili Nathalie Emmanuel (kterou známe z Game of Thrones), Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen a Noémie Nakai ta figuruje v příběhu skupiny zlodějů, kteří plánují promyšlenou loupež v předvečer zombie apokalypsy.

Závěrem

Film Armáda Lupičů se dá doporučit ke zhlédnutí, jeho přednosti jsou například perfektní a dramatické záběry střelby, pro našince dobře známá místa. Kromě toho je film tak trochu bláznivý a počítá zároveň se Zombie Apokalypsou a je kladen zároveň důraz na vtipné scénky a trefné hlášky herců.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com