Vražedné myšlenky (1991) se změnily v láskyplné: Demi Moore tráví karanténu s Willisem

Vražedné myšlenky (1991) se změnily v láskyplné: Demi Moore tráví karanténu s Willisem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Manželství hollywoodských hvězd Demi Moore a Bruceho Willise trvalo 13 let a připomínalo Itálii. Kvůli častým neshodám spolu manželé dokázali natočit jediný film, a to thriller Vražedné myšlenky. Po jeho natočení si Demi Moore postěžovala, že Willis dostal mnohem větší honorář než ona. A napříště šel každý svou vlastní pracovní cestou.

Když se pak Demi stala jednou z nejlépe placených hereček v Hollywoodu, připadalo jí, že Bruce začal žárlit a omezuje ji v kariéře. V roce 2000 manželé oznámili rozvod. 

Po dvaceti letech se ale zdá, že někdejší "vražedné myšlenky" vystřídal smysl pro rodinu. Bývalí manželé se opět sešli, aby pandemii nového koronaviru přečkali v jednom sídle spolu se svými dcerami. Jedna z nich umístila na Instagram rodinnou fotografii s vysvětlením: "Rozhodli jsme se, že strávíme karanténu společně. Už jsme doma zavření 27 dní a jsme velmi opatrní." 

Není jen jasné, co na tyto dojemně obnovené rodinné vazby říká Willisova současná manželka Emma Heming, se kterou má Willis dvě dcery. Na zvědavé dotazy novinářů prý odmítla odpovědět.