Zůstane Lady X v LA napořád, nebo se na ni můžeme v ZOO ještě těšit?

Zůstane Lady X v LA napořád, nebo se na ni můžeme v ZOO ještě těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Viky rozjela hru s vymyšleným dvojčetem Alex, ani netušila, jak moc si tím zkomplikuje život a jaké problémy si tím způsobí. Rozhodla se, že Alex odstěhuje do LA. Zůstane tam ale napořád, nebo se na ni můžeme ještě těšit? 

Viky Janečková si dokázala pořádně zamotat život. Zamilovala se do svého šéfa Petra Kříže a on do ní. To zní krásně. Jenže to samozřejmě není zdaleka tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Nezamiloval se totiž přímo do ní, ale do jejího fiktivního dvojčete Alex, která vystupovala v baru pod pseudonymem Lady X. Alex (Viky) a Petr se dokonce sblížili i fyzicky a Petr kvůli ní opustil i svou přítelkyni Markétu. Alex se ale bála, že pro Petra není ta pravá a že by se stejně vrátil k Markétě.

Přiznat Petrovi pravdu nezvládla, a tak se rozhodla zbavit se Alex jinak. Odstěhovala ji do Los Angeles za prací, a dokonce Petrovi poslala fotky z její svatby. Jak jinak než opět fiktivní. Je to ale opravdu definitivní konec Lady X, nebo ještě nějakým způsobem zasáhne do děje?  

Viky měla v plánu, že se odstěhováním Alex zbaví problému a nepříjemné situace. Myslela si, že tak vše vyřeší, aniž by musela s pravdou ven. Jak se ale říká, člověk míní a Pan Bůh mění. A tak se stalo i u Viky (Alex). Když jí začalo být každé ráno špatně, začala mít podezření, zda není těhotná. A to se také potvrdilo těhotenským testem. Rozhodla se si dítě nechat a přemýšlela, jak celou situaci vyřešit. Velmi rychle zjistila, že Petr stále miluje Alex a že na Viky jako na ženu rozhodně nemyslí. Jak má ale Viky přesvědčit Petra, že za těhotenským bříškem, které už bude velmi těžké ukrýt, stojí právě on? Vždyť Petr s Viky nikdy nic neměl. Pouze s její sestrou Alex 

A právě z toho důvodu se nabízí varianta, že se bude muset Alex vrátit z LA a celou situaci nějakým způsobem vyřešit. Najde Viky odvahu a vše Petrovi přizná? Představitelka Alex Eva Burešová porodila miminko i v reálném životě. Právě kvůli tomu bude v několika nadcházejících dílech vystupovat pouze v telefonních videohovorech. Je tedy velká pravděpodobnost, že Alex ještě s dějem nějakým způsobem zamíchá.  

Evě Burešové a jejímu synovi přejeme hodně zdraví a krásný pohádkový život.  

Zdroj článku:
  • Autorský text