Úspěšné filmové role, kterých se ujali náhradníci poté, co je odmítli herci, kteří byli pro roli první volbou

Úspěšné filmové role, kterých se ujali náhradníci poté, co je odmítli herci, kteří byli pro roli první volbou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Občas se stane, že herci odmítnou roli. Někdy se jím nelíbí scénář nebo režisér, jindy se jim překrývá natáčení a dají přednost jinému projektu. Občas se rozhodnou špatně a později svého rozhodnutí litují. Pojďme se podívat, kdo měl šanci na roli, která nakonec přinesla úspěch někomu jinému.

Falešná hra s králíkem Rogerem

Eddie Murphy se nedávno vrátil na scénu Saturday Night Live, historické show, která zahájila jeho komediální kariéru před téměř 40 lety, a při rozhovoru s moderátorem Jimmym Fallonem newyorský herec odhalil, že velice lituje toho, že odmítl roli ve snímku Falešná hra s králíkem Rogerem, kterou nakonec vzal Bob Hoskins. Šlo o průkopnický film Roberta Zemeskise, kterému pomáhal realizovat jeho nápad Steven Spielberg a šlo o úplně první film, kde se objevili herci a animované postavičky. Eddie Murphy nevěřil, že takový film diváci ocení. Film získal celou řadu ocenění, včetně těch nejuznávanějších.

Agent 007

Charizmatický představitel nejlépe hodnoceného agenta 007 Sean Connery přišel ke své životní roly náhodou. Role Bonda měla mít tvář elegána Caryho Granta. Ten ale o nabídku nejevil zájem, a tak byl oslovený Connery.

Pán prstenů

Aragorn z Pána prstenů byl původně rolí pro Russella Crowea. Představitel Gladiátora měl ale pocit, že mu byla role nabídnutá jen proto, že to bylo v období, kdy byl velice slavný a všichni ho chtěli do filmu jako záruku komerčního úspěchu. Měl pocit, že Peter Jackson ho ve skutečnosti do filmu nechce. Aragorna nakonec ztvárnil Viggo Mortensen.

Kmotr

První film, který si spojíte s Al Pacinem, bude s největší pravděpodobností Kmotr. Právě roli Michaela Corleoneho herec Al Pacino získal jen proto, že ji odmítl Jack Nicholson. Měl pocit, že není dostatečně italský typ, aby roli věrohodně zahrál.

Pretty Woman

Role Vivian a Edwarda ve filmu Pretty Woman se staly ikonickými také díky interpretacím Julie Roberts a Richarda Gerea. Původně však produkce kontaktovala řadu jiných hereček a moc stála o Meg Ryan, která roli odmítla.

Million Dollar Baby

Sandra Bullock měla hrát roli Maggie ve filmu Million Dollar Baby od Clinta Eastwooda. Různá zpoždění produkce přinutila herečku odmítnout roli, protože měla už potvrzené další závazky, o které nechtěla přijít. Oscarovou roli si tak zahrála Hilary Swank.