Vášnivá líbačka Moniky a Kryštofa v páteční Ulici: Tohle Karla vidět nechtěla

Vášnivá líbačka Moniky a Kryštofa v páteční Ulici: Tohle Karla vidět nechtěla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Karla zahlédne Kryštofa a Moniku, jak si v autě vrážejí jazyky do krku, pochopitelně ji to raní. Zároveň si uvědomí, že její naděje byly marné a že konečně může za svým manželstvím udělat tlustou čáru. Alespoň pro Radka Mastného bude pátek úspěšným dnem.

Jaká náhoda, že jde Karla okolo, když Mára líbá jinou

Když Kryštof vidí, jak profesionálně si Monika počíná při své práci, nemůže jinak než být upřímně okouzlen. Od doby, co ji před lety viděl naposled, se neskutečně změnila. Rád by ji pozval na kávu, ale právě kvůli pracovním povinnostem nemá Monika čas. Tak se s ní alespoň pomazlí v autě – na ulici, kudy čirou náhodou právě v tu chvíli prochází Karla, aby si mohla z první řady vychutnat jejich vášnivou líbačku.

Později, po oslavě Věrčina svátku v Coolně, se Kryštof a Karla sejdou doma, kde mu brzy už bývalá manželka vyčte, že s ní nejedná na rovinu. Ještě ve středu jí tvrdil, že kolem sebe nemá žádné „kamarádky“, a teď v pátek je najednou všechno jinak. Proč jí lhal o Monice? Kryštof jen nevzrušeně namítne, že když to říkal, tak nelhal. Ve středu nemohl tušit, jak se věci vyvinou. Ale s Monikou jsou jen dobří přátelé, kteří spolu rádi tráví čas a nic neplánují.

Zůstane Mára s Monikou, nebo se vrátí ke Karle?
Zůstane Mára s Monikou, nebo se vrátí ke Karle? | Zdroj: TV Nova

Tak či onak se Karla v Coolně sejde s Brunem a přizná mu, že se jí vlastně ulevilo. Konečně pochopila, že nemá smysl se snažit a že její vztah s Kryštofem je opravdu uzavřený. Pořád ho má ráda, ale už se smířila s faktem, že ho zpátky nezíská.

Jsem volný, raduje se Mastňoch. Už nemá domácí vězení

Gábina si připadá jako školačka, která se místo povinné četby snaží naučit alespoň stručný obsah díla. V tomhle případě se ale jedná o operu, na kterou se nedostavila, protože kvůli hrátkám s Jirkou prošvihla začátek. V pátek se v salonu objeví zákaznice, jež jí věnovala lístky na své představení, a pochopitelně se začne nadšeně vyptávat na Gábininy dojmy. Z trapné situace se podaří vybruslit jen velmi těsně…

Mezitím si Milena v hospodě domlouvá další kšeft pro neziskovou organizaci Druhá šance. Paní Urbanová se totiž zmíní, že shání řemeslníky na údržbu bytu. Pumrová slíbí, že se to pokusí zařídit, a právě v ten moment vchází do hospody rozzářený Radek s informací, že byl propuštěn na podmínku. Už žádné domácí vězení, dočasné vycházky a podobná omezování! Konečně zase bude moct být pánem svého času a hodlá toho okamžitě využít. Vyrazí rovnou ke Gábině, aby ji přemluvil k výletu na hory se Šimonem. Gábina se nejdřív zdráhá syna pustit, ví, že by se měl učit na další důležitý test, ale Radek ji nakonec přesvědčí.

Když se vzápětí ukáže Jirka Herman, pohodová atmosféra se na okamžik změní v napjatou, ale Radek je tak šťastný z nově nabyté svobody, že si s ním potřese rukou. Co jsme si, to jsme si. Začneme nanovo? Jirka jeho nabídku ke smíru přijme rád. Mastný pak jeho i Gábinu seznámí se svými cestovatelskými plány. Rád by se podíval do Japonska, když už mu nic nebrání – tedy, skoro nic. Ještě je tady otrávená Milena, která by si ho radši nechala doma a nadále využívala k únavným domácím pracím.

Zdroj článku:
  • Autorský text