Ulice: Soňa se vyspí s kolegou a národ zapláče. Lucie Vondráčková umí vzbudit emoce

Ulice: Soňa se vyspí s kolegou a národ zapláče. Lucie Vondráčková umí vzbudit emoce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kam se vrtne, tam ji de facto kamenují. Lucie Vondráčková už se skoro bála i účasti na dni otevřených dveří, aby se na ni náhodou nevrhl dav rozlícených diváků. Její Soňu z Ulice upřímně nenávidí. Ale přiznejme si, herečka tu potvoru hraje na výbornou a užívá si každou chvíli.

Soňa díky Lucii Vondráčkové není jen černobílá

V tuto chvíli už asi není třeba zvlášť zdůrazňovat, že postava Soni Čechové vyvolala u diváků Ulice silné antipatie. Ještě než se objevila, byli někteří vůči obsazení herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové skeptičtí. Když potom nastoupila na scénu, tvářila se jako přátelské a energické děvče, které Magdě nabídlo pomocnou ruku. Zpočátku se zdálo, že ty dvě budou nejlepší kamarádky, jelikož je spojoval podobný inovativní přístup k výuce a touha zmodernizovat už zastaralé praktiky.

Jak to ale dopadlo, víme asi všichni. Soňa si z předchozího zaměstnání přinesla trauma, kvůli němuž ostře kritizovala každičký – byť sebemenší – Magdin přešlap. Vlastní názor pokládala za jediný správný a přípustný, proto neváhala překročit všechny hranice, aby dosáhla svého a dostala nekompetentní či příliš benevolentní Procházkovou z ředitelské židle. Zkrátka se projevila jako zákeřná potvora, která se nezdráhá vrazit lidem ze svého okolí kudlu do zad.

Tato role však Lucii Vondráčkovou, dosud zvyklou hlavně na samé víly a princezny, nesmírně baví. Právě ona má velký podíl na tom, že je Soňa teď jednou z nejvýraznějších postav seriálu a že o ní fanoušci Ulice prakticky nepřetržitě diskutují. Navíc dosáhla toho, aby Soňa nepůsobila vysloveně černobíle. Diváci mají v nejnovějších dílech možnost odhalit její další tváře, mj. jako matky nezvladatelného puberťáka a také jako milenky Prokopa Junka (Ondřej Studénka).

A už jsou v posteli…
A už jsou v posteli… | Zdroj: TV Nova

Prokopa asi čeká kruté prozření

„Soňa je hurikán. Její pravda je ta jediná možná a přes paragrafy a správné postupy u ní nejede vlak. Ale díky téhle potvoře jsem se od kladných hrdinek dostala na druhou stranu hereckého domina a užívám si každou minutu,“ dodala Lucie Vondráčková, která se snaží nebrat si všeobecnou kritiku příliš k srdci. Ačkoli jí na sociálních sítích přibývá nenávistných komentářů, najdou se i ti, kteří dovedou odlišovat skutečnost od seriálové postavy a oceňují, jak přesvědčivě a dobře herečka hraje. Jak říkají, díky ní je v Ulici na co se dívat.

„Panebože, já nevím, jak to říct, já Lucii Vondráčkovou miluji a vždycky jsem ji milovala. Skvělá zpěvačka a moc se mi líbila v těch pohádkových rolích, ale přiznám se, že co ji vidím v roli v Ulici, tak ji nenávidím… Ano prosím, odpusťte si komentáře, že je to jenom její role, já to samozřejmě vím, ale nemůžu si pomoct, potkat ji osobně, tak asi dostane ode mě vynadáno – humor.“

V současnosti je nejžhavějším tématem internetových diskuzí postupné sbližování Prokopa a Soni, které se konečně posune o pořádný kus. Dvojice skončí v posteli, kde si dopřeje žhavé hrátky.

„Ti dva se tak dlouho hledali, až se našli,“ hodnotí tento posun jedna z divaček. „Soňa to Magdě udělala schválně, ať vidí, jak se líbají v baráku atd. Prokop je hloupý, že se nechal obalamutit. Vystřízlivění pro něj pak bude šok.“

Zdroje článku: