Z Ulice po 7 letech mizí oblíbený řezník. Lumír už si na kvalitním mase od Pavla nepochutná

Z Ulice po 7 letech mizí oblíbený řezník. Lumír už si na kvalitním mase od Pavla nepochutná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváky nemile šokovala zpráva herce Jana Řezníčka, který na svém Instagramu informoval o konci Pavlíka Pelce v seriálu Ulice. Oblíbená postava zmizí z obrazovek a zatím není jasné, za jakých okolností se tak stane. Spekuluje se o tragickém odchodu.

Herec poděkoval za krásných 7 let s kolegy

Jan Řezníček v Ulici hraje oblíbeného hromotluka Pavla Pelce. Sympatický, občas nabručený, ale spolehlivý a věrný řezník se zlatým srdcem patří k oblíbeným hrdinům seriálu. O to víc diváky překvapila a zarmoutila zpráva samotného herce, že po sedmi letech seriál opouští. Podrobněji se k tomu vyjádřil z noci na 7. března 2024 v příspěvku na Instagramu:

„Už to můžu oficiálně napsat, že Pavlíkova cesta Ulicí včera na obrazovkách skončila. Děkuji @uliceserial za těch 7 let společného bytí! Děkuji všem kolegům (teď už i přátelům a kamarádům)! Úplně všem! Nechce se mi to tu vypisovat, komu všemu děkuju. To by bylo opravdu na dlouho. Za tu dobu jsem se setkal s tolika lidma na Ulici, že to ani nejde pořádně spočítat. Teď zdaleka nepíšu jen o hercích, ale úplně o všech, kteří seriál Ulice utvářejí. Bylo to hezkých 7 let na Ulici a ještě jednou DÍKY!“

Diváci jsou právem zmateni a v komentářích pod příspěvkem chrlí jednu otázku za druhou. Co teď bude s Vendulou? Jak Pavlík z Ulice zmizí? Snad to scenáristé nevyřeší tragickou smrtí?

„To snad ne, přeji hodně krásných rolí, i když mě mrzí, že z Ulice odcházíte. Měla jsem vás jako Pavla ráda.“

„To mě moc mrzí. S Vendulkou jste byli moc hezký pár.“

„Tak doufám, že vás nenechají umřít. To si vaše postava Pavlíka nezaslouží.“

V tuto chvíli nám bohužel opravdu nezbývá nic jiného než doufat, jelikož podrobnosti zatím zůstávají zahalené tajemstvím.

Jan Řezníček se loučí s Ulicí.
Jan Řezníček se loučí s Ulicí. | Zdroj: TV Nova

Zavzpomínejte na Pavlovu cestu Ulicí

Statný řezník Pavel Pelc se v Ulici ukázal poprvé roku 2017. Tenkrát se snažil sbalit Lumírovu dceru Vendulu (Anežka Rusevová), ale samozřejmě to nebylo jen tak. Jejich sbližování provázely komplikace a chvíli to vypadalo, že už se ani dohromady nedají. Ani později, když jejich láska vykvetla, neměli na růžích ustláno. Kvůli válce babiček se Pavel rozhodl zrušit svatbu a pár se na několik týdnů rozešel. V roce 2019 se ale dvojice navzdory všem protivenstvím přece jen vzala. Roku 2021 se spokojeným manželům narodila Eliška.

Než přišla dcerka na svět, byla Vendula už jednou těhotná. Potratila však, možná částečně v důsledku narážek Radka Mastného (Pavel Novotný), jenž dlouhodobě škodil Nyklovým. Pavlík si na něj chtěl došlápnout, kvůli napadení Mastného a podezření z vážného ublížení na zdraví měl pak nějakou dobu opletačky s policií. Jeho nejlepším kamarádem je Mário (Jiří Kniha), Pavel si nicméně skvěle rozumí také s tchánem Lumírem (Václav Svoboda). Tomu teď nezbude než shánět kvalitní maso někde jinde.

Ztrátu Pavlíkových párečků a jitrniček bude oplakávat také Martina (Natálie Holíková) z hospody, jejíž kuchyni řezník zásoboval. Právě kvůli jejím krásným očím to chvíli vypadalo, že se Pavel a Vendula znovu rozejdou. Drobnou krizi překonali, jenže co přijde teď, když Jan Řezníček odchází?

Zdroje článku: