Do Ulice se vrátí Monika a s Márou navážou tam, kde přestali. Tony zatím chystá změny v Coolně

Do Ulice se vrátí Monika a s Márou navážou tam, kde přestali. Tony zatím chystá změny v Coolně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani na rodinu Marečkových se v nových dílech Ulice nezapomíná. Tony zahájí 19. sezónu s plány na přestavbu baru, aby mu vynášel víc než dosud. Realizace bude těžší, než očekával. Zatímco Karla marně touží po usmíření, její brzy už bývalý manžel si vyhazuje z kopýtka a znovu propadá lásce k Monice.

Tony plánuje rekonstrukci podniku

Před začátkem prázdninové pauzy jsme se s Ulicí rozloučili dojemnou rodinnou svatbou Tonyho (Ondřej Volejník) a Dominiky (Barbora Vyskočilová). Ti se teď těší na miminko, ačkoli pokročilé těhotenství je pro unavenou maminku trochu náročné. S vědomím, že rozrůstající se rodina bude potřebovat finančně zabezpečit, se Tony rozhodne zrekonstruovat a vylepšit Coolnu, aby do baru přitáhl více nových hostů a nemusel si už přivydělávat nočními rozvozy.

Kamarádi Bruno (Jaroslav Blažek) a Mára (Kryštof Rímský) mu samozřejmě ochotně pomůžou, ale přestože všichni přiloží ruku k dílu, ukáže se, že Tony měl velké oči a ukousl si přílišné sousto. Bude se muset popasovat se spoustou komplikací. Jak při tom všem bude prožívat narození druhého dítěte?

Kryštof řádí jako zamlada, má kamarádky s benefity

Tonyho svatba s Domčou nenechala nikoho chladným. Karlu (Markéta Stehlíková) silně zasáhla částečně proto, že se odehrávala na stejném místě, kde si před časem řekla ano s Kryštofem. Teď mají před rozvodem, který se nezadržitelně blíží. Ona by si přitom nepřála nic jiného než zapomenout na staré křivdy a dát to s manželem zase dohromady. Pořád ho má ráda a doufá, že se k ní Kryštof vrátí. Netuší přitom, že si začal plnými doušky užívat znovunabytou svobodu a že má teď náruč plnou kamarádek s výhodami jako za starých dobrých časů.

Karla si rozvod nepřeje, ale asi má smůlu.
Karla si rozvod nepřeje, ale asi má smůlu. | Zdroj: TV Nova

Když se o tom Karla konečně dozví, její naděje na záchranu vztahu se roztříští na kusy. Jako mámu ji nijak nepotěší zjištění, že Kryštof svá nezávazná povyražení netají ani před synky. Vojta (Felix Šrámek) se např. seznámí se Sylvou (Jana Kotrbatá), která Kryštofovi padne do oka na táboře. Všem okamžitě začne vrtat hlavou, co je to za ženskou a jaké má úmysly.

Co má za lubem tahle Sylva?
Co má za lubem tahle Sylva? | Zdroj: TV Nova

Energická Monika je zpět a okouzluje Máru

Právě do této citlivé chvíle se z Afriky vrátí Monika Farská (Anna Fixová), Márova bývalá a v jistém smyslu osudová láska. Vůbec nepřipomíná tu nejistou a nezralou dívku, která před šesti lety odjela v touze pomáhat potřebným. Hýří elánem a zdravým sebevědomím.

Její jiskřivá proměna Kryštofa úplně připraví o řeč. I když je oficiálně stále ženatý, žije sám a prezentuje se jako nezadaný muž. Monika je také volná, a tak se jejich cesty znovu sejdou. Navážou tam, kde kdysi přestali, ale bude jen otázkou času, než se o jejich sblížení dozví Karla, Moničina máma Jitka (Ilona Svobodová) a Marečkovi (Milena Steinmasslová, Rostislav Novák st.), kteří už Moniku znají z dřívějška. Jak staronová láska změní Márovi život?

„Byly to obavy, zároveň jsem se i těšila. Měla jsem ale především pocit, jako bych se vrátila domů,“ popsala Anna Fixová smíšené pocity z návratu do Ulice. „Se spoustou kolegů jsem se dlouho neviděla, takže jsem se na ně opravdu těšila.“

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text