Markéta Stehlíková z Ulice o sebe ráda pečuje, miluje cestování s dcerkou a nechápe reakce diváků na Karlu

Markéta Stehlíková z Ulice o sebe ráda pečuje, miluje cestování s dcerkou a nechápe reakce diváků na Karlu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta Stehlíková alias Karla z Ulice má v oblibě masáže, ale jen od lidí, které dobře zná. Cizí doteky jsou jí proti srsti, podobně jako balení zavazadel před dovolenou. Během něj se totiž pokaždé dohaduje s dcerkou, která je pro ni ale jinak skvělou parťačkou, a to nejenom na výlety.

Nesnáší doteky cizích lidí

Navzdory pracovnímu vytížení se herečka Markéta Stehlíková snaží dopřávat si čas pro sebe, ať už prostřednictvím cvičení, pečováním o své tělo nebo jenom příjemnými procházkami. Speciální pleťové rituály nemá, jak prozradila v rozhovoru pro Blesk pro ženy. Po náročném dni se večer odlíčí a snaží se pleť hodně hydratovat. Dává si záležet i na tom, aby dostatečně pila. Má ráda kosmetiku, ale na masáže a procedury tak úplně není, tedy alespoň ne za určitých podmínek.

Obecně mám trochu problém, když se mě dotýká někdo cizí. Třeba masáže mám hrozně ráda, ale musím toho člověka znát… Mám osvědčené nějaké lidi, ke kterým chodím, kterým důvěřuji a které mám ráda. Když ti se mě dotýkají, je to v pohodě, ale jinak se dostávám do stavu, kdy se vůbec nedokážu uvolnit, takže tam většinou sedím a je mi hrozně nepříjemně… Pro mě je skvělá sauna, tam u mě dojde k nějaké úlevě, tělo dostane docela zabrat a je to strašně příjemné, takže já ráda saunuju.“

Některým divákům se Karla zdá zhýčkaná.
Některým divákům se Karla zdá zhýčkaná. | Zdroj: TV Nova

Vedle cvičení také ráda cestuje

Z fotek a informací, které Markéta Stehlíková zveřejňuje na Instagramu, vyplývá, že jejím nejvěrnějším společníkem je dcera, a to nejen na cestách. 

Protože jí je deset, tak je teď v takové fázi, kdy už je to opravdu prima. Samozřejmě vždycky jsou nějaká kopnutí, ale je prostě prima v tom, že už to není takové to otravné dítě a že už je samostatná.

Na jarní prázdniny se herečce podařilo získat volno v práci a vyjet si s dcerkou do Itálie. S partnerem mají obytné auto, v němž si prý cestování užívají nejvíce. Než se jim ale podaří vyrazit, je třeba absolvovat náročné balení zavazadel. Dcera musí totiž schválit každou věc, a pokud ji neschválí, odmítne si ji vzít na sebe a nastane veliké drama. Ještě dramatičtější scény probíhají při nakupování oblečení. Máma jí nemůže bez výslovného souhlasu pořídit ani ponožky.

Karla z Ulice podle diváků doma nehne prstem

Ani v Ulici to Karla nemá s péčí o děti jednoduché. S Kryštofem se teď u synků střídají a ona je nucena přebývat na ubytovně, kdykoli není s nimi. To ji psychicky ničí, ale co může dělat, když si takový postup sama vymohla? Do svízelné situace se dostala vlastním přičiněním. Když byla nevěrná, přestože měla doma milujícího manžela a dvě děti, diváci herečce psali na sociálních sítích a jejich reakce ji poměrně překvapily. 

„Na některé diváky Karla zřejmě působí, jako by byla všemi obskakovaná, nic nedělala, byla zhýčkaná, takže má spoustu volného času na vymýšlení hloupostí,“ zmínila Markéta Stehlíková v rozhovoru na vlasta.cz.Nikdy předtím mě nenapadlo, že by na někoho mohla takto působit. Možná je to trochu tím, že práce s dětmi před kamerou není vždy nejsnazší, proto s nimi točíme co nejméně. Jako Karla tak na ně často mluvím přes dveře… Pak to asi vypadá, že moje postava nic nedělá.“

Zdroje článku: