Mára z Ulice má nový účes! Proč se nechal ostříhat?

Mára z Ulice má nový účes! Proč se nechal ostříhat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof Rímský, jehož znáte z Ulice jako Kryštofa Marečka, zásadně změnil image. Dlouhé vlasy milovníka metalu nahradil krátkým sexy sestřihem. Co ho k tomu vedlo a jak teď vypadá? A co prožívá jeho postava v aktuálních dílech seriálu?

V létě už mu v tom „háru“ bývalo horko

Kryštof Rímský (47) vešel ve známost především pro své bouřlivé mládí a díky roli Kryštofa Marečka v nekonečném seriálu Ulice. Diváci ho prakticky neznali jinak než s delšími vlasy, které nosíval svázané do malého drdolu. Dříve se je také pokoušel zkrotit pomocí čelenky. Volně rozpuštěné je míval vlastně jen na noc, těsně před spaním. Žádný z těchto tradičních pohledů na Kryštofa si už ale neužijeme, protože herec si svou hřívu nechal ostříhat.

Stará image Kryštofa Rímského. Zdroj: TV Nova

„Měl jsem delší vlasy tři roky. Poté, co začal covid a nějaký čas nebyli kadeřníci, vlasy rostly stále víc. Pak přišla gumička a v létě už mi v tom háru bylo vážně vedro, nedalo se to snést. Navíc se mi to špatně vešlo do helmy na motorku,“ vysvětluje Kryštof nečekané rozhodnutí. „Navíc mám rád metal a dlouhé vlasy jsou součástí téhle image. Takže mě to občas ovládne a já mám pocit, že tím vždycky trochu omládnu.“  

Práci zkušené maskérky si Kryštof pochvaluje

K zásadní změně účesu se oblíbený herec odhodlával několik měsíců, musel se však přizpůsobit harmonogramu natáčení seriálu, který běží na obrazovkách každý večer kromě víkendů. „Na horách mě inspiroval můj letitý kamarád, který se letos nechal taky ostříhat a moc mu to slušelo. Tam jsem se rozhodl, že to taky zkrátím, jen jsem musel počkat, než se dotočí sezóna,“ dodává. Nový sestřih mu vyčarovali v podstatě přímo v Ulici a z jeho pochvalných slov se zdá, že je výsledkem opravdu nadšený: „Naše Veronika (pozn. hlavní maskérka v Ulici) je boží maskérka, boží člověk a šikovná kadeřnice, takže já jsem nadmíru spokojen.“

Maskérka Veronika v akci. Zdroj: TV Nova

Mezi Kryštofem a Karlou je to pořád horší a horší

Kryštof Rímský tedy prošel proměnou již během léta, ale na televizních obrazovkách se s novým účesem bude objevovat až teď. Jak asi budou na jeho výraznou změnu reagovat věrné divačky Ulice? A co k tomu řekne manželka Karla (Markéta Stehlíková), jejíž účes očividně také prošel menší obměnou?

Pravda, ona i Kryštof mají v nejnovějších dílech úplně jiné starosti, než aby se zabývali něčím tak banálním, jako jsou vlasy. Karla dělá, co může, aby si Kryštofa udobřila a udržela rodinu pohromadě. On jí však stále nedokáže odpustit, že ho celý půlrok podváděla s psychopatem Jakubem. Jaký k tomu měla důvod? Proč mu tolik ublížila? Nedokáže se na ni ani podívat. V noci jezdí a ve dne spí, aby se s ní nemusel potkávat. Před dětmi je pro něho stále těžší udržet zdání klidu a pohody. Dokonce i Věrka si začíná všímat, že Kryštof buď spí, nebo je někde pryč. Vyčenichá jejich manželské trable?

Nový účes Kryštofa Rímského. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Tisková zpráva TV Nova