Aneta Krejčíková je v Ulici celých 18 let. Minulost si ale nepřipomíná, dívá se kupředu

Aneta Krejčíková je v Ulici celých 18 let. Minulost si ale nepřipomíná, dívá se kupředu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aneta Krejčíková v Ulici začínala jako čtrnáctiletá dívka, která se styděla, když měla před kamerou mluvit o nahotě. Ani dnes pro ni není natáčení odvážných scén snadné, ale hodně prý záleží na atmosféře na place a na tom, jací kolegové se tam sejdou. Kolem scény z Volhy je prý zbytečný humbuk.

Aneta Krejčíková na cestu Ulicí moc nevzpomíná

Na oslavu toho, že Ulice dosáhla plnoletosti, dorazilo mnoho herců, ale málokterý může říct, že je součástí seriálu právě těch celých osmnáct let. Aneta Krejčíková v roli Gábiny Pumrové to prohlásit může. „Byla to moje první role v životě, a když se to řekne takhle nahlas, že je to osmnáct let, je to pro mě naprosto neuvěřitelné,“ popsala v rozhovoru pro eXtra.cz.

I když je tedy v Ulici od samého začátku, na tu dlouhou cestu nijak zvlášť nevzpomíná. Spíše se snaží žít tady a teď, dívat se do budoucnosti, ale za roli je ráda. Na jednu stranu jí otevřela dveře k dalším zajímavým příležitostem, na druhou i nějaké dveře zavřela.

Mám díky tomu zkušenosti a stálou práci, skvělé kolegy a kamarády.

Je vděčná, že má štěstí na dobré kolegy

Mohlo by se zdát, že po osmnácti letech strávených na jednom místě se člověk musí nutně začít nudit. Koneckonců mnozí herci už odešli za jinými projekty. Např. Adriana Jastrabana, jehož jsme v Ulici dlouhá léta vídali jako Bedřicha Lišku, teď můžeme potkávat v historickém seriálu Zlatá labuť. Ulici opustili i mnozí další, kteří s ní byli spojováni celé roky, např. Jakub Štáfek, Patricie Pagáčová nebo Tereza Bebarová.

Hana Holišová hraje Gábininu kolegyni a kamarádku Veroniku.
Hana Holišová hraje Gábininu kolegyni a kamarádku Veroniku. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Aneta Krejčíková nicméně nemá nouzi o četná rozptýlení. Nedávno si třeba tvůrci vymysleli, že by se Gábina mohla naučit hrát na kytaru, a tak její představitelce nezbývá než se to učit také. Kromě toho se kolektiv okolo ní za ta léta dost obměnil. „Není tam pořád ta samá partička, jak ve štábu, tak mezi herci, ale někteří lidé jsou tam od úplného začátku. Já mám celoživotně neskutečné štěstí na kolegy, což je pro mě strašně důležité, abych trávila čas s lidmi, se kterými mě to baví a naplňuje.“

Natáčení nahých scén je součástí práce

Herečka si pochopitelně odnesla z natáčení spoustu zážitků a často vypráví zejména o jednom z nich, k němuž přišla hned prvního natáčecího dne.

Byla jsem čtrnáctileté děvče a točili jsme před školou. Pan režisér Klein po mně chtěl, abych se hrozně lascivně plazila po zábradlí a u toho říkala text: ‚Já jsem se v létě opalovala úplně nahá. Co ty, Terez, opalovala ses taky někdy nahá?‘ Hrozně jsem se styděla, když jsem to říkala.

V souvislosti s touto zmínkou si mnozí diváci jistě vzpomenou na odvážnou scénu Anety Krejčíkové ze seriálu Volha, kde se ukázala nahoře bez. Natáčení takových momentů vnímá jako součást práce. Samozřejmě to pro ni není jednoduché, ale vždycky záleží na atmosféře na place a na tom, jestli ty lidi znáte a jací jsou kolegové. Po odvysílání dané epizody herečce nicméně připadalo, že společnost její nahotě věnuje zbytečně velkou pozornost.

Zdroje článku: