Je z Jolany dobrá matka? A dočká se vnoučka i v Ulici?

Je z Jolany dobrá matka? A dočká se vnoučka i v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příležitost být matkou jí byla sebrána jejím vlastním mužem, který neunesl, že ho Jolana kdysi chtěla opustit kvůli jiné ženě. Vzal Vandu, odjel s ní do Ameriky a Jolana už o ní neslyšela. Už myslela, že svou dceru nikdy neuvidí, a najednou se jí v životě objevila s problémy většími, než mohla sama unést. 

Vandin návrat do Česka jako druhá šance pro Jolanu

Roli maminky si Jolana vážně moc neužila a už měla za to, že ani neužije. V tom se jí v životě objevila žena, která o sobě tvrdila, že je její dcera Vanda Veselá. No nebudeme vám tady připomínat celý příběh, protože pokud patříte k pozorným divákům, jistě dobře víte, jak to bylo. Jde o to, že s Vandiným návratem Jolana získala druhou šanci na mateřství. Vandě sice už táhne na čtyřicet, některé její chování však sedí na desetiletou naštvanou holku.

A tak má Jolana co dělat, aby se v manipulacích a lžích své dcery neztratila. Snaží se být na její straně nebo aspoň nestranná. Dobře totiž ví, jak to dopadá, když se proti Vandě spikne s Marií. Ty dvě se nejspíš rády mít nikdy nebudou, ale vycházet by spolu mohly. Ale ačkoliv má pochyby a nemá to snadné, zvládá Jolana svou roli mámy velmi dobře. 

Zatímco Marie Vandu chtěla před Luďkem varovat, Jolana ji mírnila s tím, že Vanda celá září štěstím a aby to nechala být. Diváci v tu dobu čekali, kdy Vanda tvrdě narazí a kdy ji Luděk rozdrtí svými slovy a činy. Nic takového se však nestalo, dokonce to začíná vypadat, že si Vanda Luďka ochočuje.“

Miluše Šplechtová (Jolana) s dcerou Kristýnou Hrušínskou (Vandou) a rodinou, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Dočká se Jolana vnoučka?

Vztahy mezi Jolanou a Vandou jsou teď velmi dobré. Vanda má precizní práci, ze které mámě splácí dluh. Dál věští horoskopy, ale už je více opatrnější v jejich výkladu. Její aktuální snahou je dostat se k Luďkovi do bytu a začít to tam zařizovat po svém.

Luděk se sice brání, ale možná, že existuje něco, čemu neunikne. Herečka Kristýna Hrušínská totiž ze své dovolené na sociálních sítích oznámila, že čeká druhé dítě. Co myslíte, bude se scenáristům hodit do děje? Bude to právě dítě, které Luďka s Vandou navždy spoutá k sobě? Na to si budeme muset počkat, ale je to velmi pravděpodobné. Každopádně se herečka Miluše Šplechtová (představitelka Jolany a také opravdová maminka Kristýny Hrušínské) vnoučka dočká tak jako tak. 

Zdroj článku:
  • Autorský text