Scenáristé Ulice možná zničí další vztah. U Blanky a Evžena hrozí kvůli Haně rozchod

Scenáristé Ulice možná zničí další vztah. U Blanky a Evžena hrozí kvůli Haně rozchod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se Blanka a Evžen rozešli, byla to pro fanoušky tohohle příjemného páru velká rána. Trvalo dlouho, než si k sobě znovu našli cestu. Nakonec se dali opět dohromady a mnozí z nás si oddechli. Nynější idylku však naruší Evženova exmanželka. Hádky, které způsobí, by mohly mít fatální důsledky.

Dost rozcházení a scházení, nechte Blanku a Evžena být

Poté, co do Ulice nastoupila nová posila v podání Adély Gondíkové, se začaly objevovat spekulace, zda by nečekaný příchod Hany Šmýdové mohl ohrozit vztah Blanky a Evžena. Zpočátku nebylo zcela jasné, proč o sobě Evženova exmanželka dává vědět po tolika letech nezájmu. Teď už víme, že potřebuje prodat penzion, o který bývalého manžela kdysi připravila lstí. Nějakou záhadou ale jedna šestnáctina podle smlouvy stále patří jemu, a tak teď Hana musí získat jeho podpis, aby se nemovitosti mohla zbavit. Peníze z prodeje prý potřebuje do budoucna, ačkoli není zřejmé, jak je vlastně hodlá využít. K léčbě závažné nemoci? Či snad rovnou k zaplacení pohřbu?

Tak nebo tak, pokusí se Evžena (Martin Finger) získat na svou stranu úplatkem, navíc požádá o pomoc jeho současnou přítelkyni. Fakt, že se Blanka (Linda Rybová) s Hanou sejde v krámku, aby si ji nezávazně vyslechla, Evžena pořádně rozčílí. Ještě nedávno tak idylické soužití je náhle ohroženo hádkami kvůli Haniným penězům a vypočítavosti a divákům se to pochopitelně ani trochu nelíbí. Chystají se scenáristé skutečně rozeštvat další sympatický pár? Čeká Blanku a Evžena další, možná definitivní rozchod?

„Už mezi nimi bylo dost rozcházení a scházení! Jsem ráda, že jsou konečně spolu, snad to tak zůstane,“ vyjádřila se jedna z fanynek seriálu k příspěvku na sociálních sítích. „Rozchod určitě ne, ale Evžen by si měl přestat hrát na ukřivděného, a když za ním přišla ex s nějakou nabídkou, tak konečně za minulostí udělat tečku,“ prohlásila pak další divačka.

Šmýdové se krátí čas, možná stihne ještě škodit

Naprostá většina fanoušků Ulice se shoduje na tom, že vztah Evžena a Blanky je pevný a jistě překoná i tento nejnovější problém. Koneckonců mají společné plány do budoucna, chystají se zrekonstruovat část statku a proměnit ji v malebný penzion. Teď, když už jejich nápad odsouhlasila i tvrdohlavá Marie, by bylo vážně smutné, kdyby z toho všeho sešlo – navíc kvůli někomu, kdo se v seriálu pravděpodobně nezdrží déle než půl roku. Podle dostupných informací to totiž vypadá, že Hana Šmýdová brzy opravdu zemře. Otázkou zůstává, jak moc do té doby stihne Evženovi znepříjemnit život.

Mnozí diváci věří, že Blanka by se do Evženových záležitostí s exmanželkou vůbec neměla míchat. Jen ať si to Šmýdovi vyřeší mezi sebou, a pokud Evžen nechce s Hanou o ničem jednat, nikdo by ho neměl nutit. Jak se to celé vyvine, ukáže ale teprve čas. Můžeme jen doufat, že Evžen a Blanka budou jednou z mála dvojic, jejichž lásku tvůrci Ulice nezničí.

Zdroje článku: